Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

HONOR, jeden z popredných výrobcov inteligentnej elektroniky oznámil expanziu ďalšieho strategického partnerstva s Microsoft a tiež otvorenie novej centrály v Shenzene.

Po oficiálnom potvrdenie spolupráce, HONOR a Microsoft budú úzko spolupracovať na vývoji prelomovej technológie umelej inteligencie v koncových zariadeniach a vytváranie nových technologických stratégií, podporujúce celosvetovú víziu HONOR „1+8+N“. HONOR tiež oznámil uvedenie nového notebooku HONOR MAGICBOOK V 14, ktorý je jedným z prvých notebookov na svete s predinštalovaným operačným systémom Microsoft Windows 11.

George Zhao, CEO HONOR Device Co., Ltd., pri slávnostnom podpise povedal: „HONOR si dal záväzok, aby užívateľský zážitok bol vždy na prvom mieste a doručil vždy najlepšie produkty v kategórii pre všetkých užívateľov. So silným zameraním na otvorenosť, spoluprácu a inováciu, budeme ďalej pracovať so svetovými partnermi naprieč sektormi, aby sme zaručili prvotriedny užívateľský zážitok. A to pomocou našich technologických kapacít, marketingových znalostí a inovácie našich vývojových centier (R&D).

HONOR a Microsoft ďalej pokračujú v posilňovaní partnerstva a vyvíjania riešení zahŕňajúce rôzne softvérové i hardvérové technológie pre rôzne užívateľské scenáre. Máme veľkú radosť, že HONOR spoločne s Microsoft postavil silný základ pre vzájomnú veľmi úzku spoluprácu koncových zariadení a riešením pre akýkoľvek scenár k vytvoreniu smart sveta pre každého.“

Viceprezident, predseda predstavenstva a CEO Microsoft GCR Dr. Hou Yang dodal: „V ére dnešnej novej reality, sa vo všetkých častiach sveta akceleruje digitálna transformácia. S rastom hybridného štýlu práce a elektroniky okolo nás, zákazníci očakávajú viac pohodlia, bezpečia a lepšiu interakciu z ich mobilnými zariadeniami, systémom a aplikáciami, ako doma, tak v práci.

Microsoft akceleruje integráciu vývoja softvéru a hardvéru pre smart zariadenia kontinuálne za pomoci viac a viac hlbšie sa rozvíjajúcej strategickej spolupráce s HONOR, aby priniesol koncovým užívateľom bohatší zážitok. Vďaka novým inováciám sa tak do sveta dostáva Microsoft Azure.“

S nadchádzajúcim uvedením nového portfólia inteligentnej domácnosti HONOR Smart Life 26. septembra, HONOR predstaví tiež HONOR MAGICBOOK V 14, jeden z prvých notebookov vybavených najnovším Windows 11. S pokročilou výbavou softvéru i hardvéru, kustumizácie a ďalších upgradov s vylepšeným Windows 11, dokáže HONOR MAGICBOOK V 14 maximálne využiť potenciál nového operačného systému.

Microsoft, jedna z dlhodobých technológií a zároveň dlhodobý partner HONOR, bol medzi prvými dodávateľmi, ktorí odštartovali spoluprácu s HONOR potom, čo sa stal absolútne nezávislou spoločnosťou. Od decembra 2020, HONOR využíval Windows 10 a bol tiež ocenený označením na medzinárodnej výstave elektroniky IFA, „Best of IFA 2020“, ôsmymi medzinárodne uznávanými médiami, vrátane Tech Radar, Wired a Expert Review.

MAGICBOOK Pro bol tiež najlepšie predávaným produktom v kategórii v 20tich krajinách vrátane Číny, Ruska, Veľkej Británie, Francúzska, Nemecka, Španielska, Talianska, Malajzie. V Českej republike u výhradného predajcu Datart bol HONOR MAGICBOOK druhým najpredávanejším notebookom vôbec.

Obrovské príležitosti celého portfólia inteligentnej domácnosti lákajú mnoho značiek k tomu, aby ponúkali zákazníkom rozličné riešenia, ako jednoduchšie prepojiť všetky zariadenia v ich živote. Pri bližšom pohľade na potreby dnešných zákazníkov jednoznačne vedú inteligentné zariadenia a technológie zabezpečujúce plynulý a ničím neprerušovaný zážitok prepájajúci čokoľvek, čo robíme, či už ide o prácu, zábavu, cestovanie …

HONOR vytvoril svoju vlastnú strategickú víziu „1 + 8 + N“, aby dokázal pokryť produkty pre všetky možné scenáre, ktoré dokážu skutočne skvalitniť náš každodenný život. Hlavným cieľom je teda vylepšovanie umelej inteligencie a využívania mobilných telefónov ako primárneho zariadenie pre čokoľvek, prepojenie s ďalšími produktmi ako notebooky, smart televízory, tablety, nositeľná elektronika (hodinky, fitness náramky), bezdrôtové slúchadlá alebo napríklad i Wi-Fi router.

HONOR má v pláne integrovať cloud Microsoftu a technológiu umelej inteligencie do nových produktov, rovnako tak sa chystá zapojiť tiež napriklad inteligentného asistenta YOYO alebo nadväzujúce vychytávky, asistenta pre cestovanie s využitím umelej inteligencie alebo prekladač.

Nové notebooky, tablety, smart telvízory, nositeľná elektronika alebo audio produkty tak ponúknu ešte bohatší zážitok s využitím smart umelej inteligencie.

Obe spoločnosti, HONOR aj Microsoft sa posúvajú v inováciách neustále dopredu a prekonávajú nové možnosti, ktoré môže prepojenie Windows s operačným systémom Android ponúknuť. Takto prepojený ekosystém ponúka potom oveľa viac možností pre zábavu alebo zdieľanie pracovného prostredia.

Značky: