Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Užite si Vianoce podľa seba, HONOR vo svojej novej vianočnej kampani predlžuje mega zľavy na prémiové telefóny a inteligentné hodinky až do Vianoc! Navyše sa môžete zapojiť do súťaže o auto na týždeň, luxusný fotomobil HONOR 70 alebo šperky Preciosa!

HONOR ďakuje svojim fanúšikom v novej vianočnej kampani

Vianoce sú jedným z najkrajších sviatkov v roku, ale právom aj jedným z najstresujúcejších. A hoci v „naleštených“ vianočných reklamách vidíme dokonale prestretú štedrovečernú večeru, dokonale ozdobený stromček a nerušený pokoj, všetci vieme, že vianočná realita každého z nás vyzerá trochu inak. HONOR na to upozorňuje vo svojom novom vianočnom spote, v ktorom ďakuje všetkým svojim fanúšikom.

Najlepšie Vianoce sú vaše, nech ich strávite akokoľvek a s kýmkoľvek,“ uzatvára vianočný spot HONOR a dodáva, že najlepšie Vianoce sú tie, ktoré si jednoducho užijete po svojom. „Chceli sme ukázať, že skutočné Vianoce nie sú dokonalé, ale sú skutočné, sú o každom z nás,“ dodáva kreatívna agentúra M&C Saatchi, ktorá stojí za novou vianočnou reklamou pre HONOR. Natáčanie sa uskutočnilo v španielskom Madride a okrem klasického profesionálneho vybavenia sa niektoré zábery tvorili na prémiovom mobilnom telefóne HONOR Magic4 Pro, ktorý je jedným z mála mobilných telefónov na svete s certifikáciou IMAX Enhanced.

Novým vianočným spotom HONOR odštartuje svoju dlhodobú kampaň HONOR to be with you, na ktorú budú postupne nadväzovať ďalšie sezónne spoty,“ dodalo marketingové oddelenie HONOR pre Českú republiku a Slovensko. „Na YouTube si už môžete pozrieť krátku upútavku na oficiálny spot kampane, ktorá bude prebiehať od 7. decembra 2022 až do Vianoc.

Upútavku na novú vianočnú kampaň spoločnosti HONOR nájdete na:

HONOR predlžuje mega zľavy až do Vianoc!

Stále si lámete hlavu nad tým, čím obdarovať svojich blízkych? Vedeli ste, že najčastejším darčekom, ktorý si slovenské domácnosti rozbaľujú pod stromčekom, je nový mobilný telefón? HONOR zaradil do zliav najnovšie modely sezóny!

HONOR X6: Praktický smartfón za bezkonkurenčnú cenu

HONOR X6 hravo prekoná vaše predsudky o lacnejších smartfónoch. Charakterizuje ho veľká a výkonná 5 000 mAh batéria v štýlovom dizaje s ľahkým telom. Trojica fotoaparátov zachytí široké spektrum fotografií a scén. Pozostáva z 50 Mpx hlavného fotoaparátu, 2 Mpx snímača pre makro fotografie a 2 Mpx hĺbkového snímača. HONOR FullView displej ponúka pokrokovú funkciu ochrany očí Advanced Eye Care. 64 GB pamäť môžete navyše rozšíriť až o 1 TB prostredníctvom MicroSD karty a na záver treba spomenúť rýchlu, užívateľsky prívetivú a bezpečnú nadstavbu HONOR Magic UI 6.1 založenú na systéme Android 12, vďaka ktorej má telefón rýchle a plynulé reakcie. HONOR X6 môžete získať za cenu iba 159 Eur. 

HONOR X7: Veľká výdrž batérie a rýchle nabíjanie

Keď hľadáte neúnavného spoločníka, ktorý vydrží fungovať po celý deň, určite sa zoznámte s modelom HONOR X7. Jeho veľká 5 000 mAh batéria v kombinácií s moderným a úsporným hardvérom z neho robia šampióna vo výdrži. 20 hodín nepretržitého sledovania videí alebo 49 hodín telefonovania sú naozaj skvelými hodnotami. Ak sa vám náhodou X7 vybije, 22,5 W rýchle nabíjanie vám už po 10 minútach dodá dostatok energie na ďalšie 3 hodiny sledovania. Hardvér sa nesie v znamení modernej a úspornej čipovej sady Snapdragon 680, ktorá má dostatok výkonu na všetky vaše denné aktivity. HONOR X7 môžete získať za cenu iba 179 Eur.

HONOR Watch GS3: Smart ponuka pre naše najlepšie smart hodinky

Ak hľadáte elegantné a high-endové inteligentné hodinky, HONOR Watch GS3 vám toto prianie určite splnia! Charakterizuje ich ultratenký dizajn  pozostávajúci z leštenej, nehrdzavejúcej ocele a hmotnosť len 44 g, vďaka čomu sa môžete spoľahnúť na komfort pri nosení. 1,43“ AMOLED dotykový displej je navyše rezistentný proti odtlačkom prstov a disponuje jasom 1 000 nitov. Skvelo na ňom tak odčítate svoje údaje. Navyše, sú to vôbec prvé inteligentné hodinky so zabudovanými 8-kanálovými PPG snímačmi srdcovej frekvencie, ktoré dokážu zachytiť ešte viac optických signálov. Zmeriate si s nimi aj okysličenie krvi, majú v sebe zabudovaných viac ako 100 športových režimov a vedia automaticky detegovať až 6 športových aktivít. HONOR Watch GS3 môžete získať za cenu iba 179 Eur.

Veľká vianočná súťaž HONOR: Vyhrajte auto na týždeň a ďalšie super ceny!

Máte svoj vysnívaný darček, ktorý chcete nájsť pod stromčekom? HONOR teraz vyzýva všetkých fanúšikov, aby sa podelili o svoje vianočné želania vo veľkej vianočnej súťaži. HONOR potom vylosuje jedno zo všetkých vianočných želaní. Výherca získa luxusný balíček, ktorý zahŕňa fotomobil HONOR 70, šperky Preciosa alebo auto podľa vlastného výberu na týždeň od HoppyGo. Súťaž začína dnes na Instagrame @honorczsk, zapojiť sa môže ktokoľvek z Českej republiky alebo Slovenska, a to až do nedele 18.12.2021.

Pre viac informácií prosím navštívte https://www.hihonor.com/sk/.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.