Po modeli Magic5 Pro by tak mohlo ísť o ďalší veľmi zaujímavý telefón.

Trh so skladacími smartfónmi sa plní čoraz zaujímavejšími kúskami. Keďže tieto zariadenia sú čoraz populárnejšie, tak sa ich po Samsungu rozhodli vyrábať aj ďalšie veľké spoločnosti, ako napríklad Honor. Prvé skladacie zariadenie Magic V sa na trhu objavilo začiatkom roka 2022, čo však spoločnosti nebráni uviesť už tretiu generáciu skladacieho zariadenia, ktoré bude konkurovať modelom série Galaxy Z Fold.

HONOR Magic5 ProZdroj: TOUCHIT.sk
HONOR Magic5 Pro

Nakoľko druhý model Honor Magic Vs bol iba malým vylepšením pôvodného skladacieho zariadenia, tak plnohodnotné pokračovanie vraj príde až teraz. Pripravovaný Honor Magic V2 by tak mal oproti modelu Magic V ponúknuť významné vylepšenia, čo naznačuje aj správa z portálu PhoneArena.

Honor Magic5 VsZdroj: TOUCHIT.sk
Honor Magic5 Vs

Skladacia novinka Magic V2 by mala byť vybavená čipovou sadou Snapdragon 8+ Gen 1 alebo Snapdragon 8 Gen 2 (v závislosti od trhu), až 16 GB RAM a 512 GB internej pamäte. Zaujímavosťou bude aj LTPO displej rozlíšením 2K. Do výbavy sa údajne dostane aj 5000 mAh batéria s podporou 66 W káblového a 50 W bezdrôtového nabíjania.

Zdroj dodáva, že Honor Magic V2 by mal byť dostupný už 12. júla, avšak jeho predstavenie sa očakáva v prvom júlovom týždni v Paríži.

Zdroj: PhoneArena

Prečítajte si aj:

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.

Komentáre sú uzavreté