Honor predstavil v Európe svoju vlajkovú loď s dierkou v displeji.

Smartfón Honor View20 bol predstavený koncom roka 2018 v Číne. Začiatkom januára sme ho videli v Las Vegas a teraz sme sa konečne dočkali jeho európskej premiéry. Tá zároveň zodpovedala aj veľmi dôležitú otázku – aká bude cena na Slovensku?

Honor View20 sa začne predávať na Slovensku už čoskoro a to s cenovkou 579 eur za 128 GB + 6 GB RAM variant v zafírovo modrej a čiernej farbe a 649 eur za 256 GB + 8 GB RAM variant. Ten bude k dispozícii len v červenom prevedení. Telefón bude možné zakúpiť u predajcov Alza.sk, Datart, Mall.sk, Hej.sk, NAY a TPD a taktiež u operátorov O2 a Orange.

Čo ponúka?

Honor View20 je vybavený procesorom Kirin 980 a 6,4-palcovým Full HD+ displejom. Ten pokrýva prakticky celú prednú stranu, v displeji má malú dierku s 25 Mpx predným fotoaparátom. Pozornosť púta aj zadná strana, na ktorej je výrazný gradient v tvare písmena V.

Novinka tiež ponúka 48 Mpx zadný fotoaparát s niekoľkými unikátnymi funkciami, ktoré si vyskúšame a podrobne vás o nich budeme informovať v samostatnom článku. Hlavný fotoaparát dopĺňa 3D snímač, ktorý zachytáva hĺbku a pohyb v reálnom čase. Smartfón beží na najnovšom Androide 9 s nadstavbou Magic UI 2.0.1 a ponúka 4000 mAh batériu s podporou nabíjania Super Charge. Poteší aj 3,5 mm jack.

Bližšie informácie priamo z predstavenia Honor View20 v Paríži vám prinesieme už čoskoro.

Honor View20 na výstave CES 2019 v Las Vegas

Zdroj: Honor

Prečítajte si aj:

Honor View20 naživo. Nová generácia displeja, špeciálna zadná strana a 48 Mpx fotoaparát

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit