Herný režim príde vo forme softvérovej aktualizácie.

Honor oznámil na MWC 2019 v Barcelone, že predal už viac ako 1,5 milióna kusov svojej vlajkovej lodi Honor View20. Tento telefón bol uvedený na európsky trh koncom januára 2019.

Čínsky výrobca tiež oznámil softvérovú aktualizáciu, ktorá v blízkej budúcnosti prinesie nový herný režim Gaming+. Ten využíva umelú inteligenciu a zvyšuje výkon telefónu v hrách a ich vizuálnu kvalitu. Nová herná technológia takisto zvyšuje energetickú efektivitu procesora o 20%.

Honor View20 ponúkne lepší zážitok z hrania

Aby mohli hry využívať jej potenciál, musia byť pre Gaming+ optimalizované zo strany vývojára. Pre využitie technológie boli upravené hry Fortnite, QQ Speed a Arena of Valor. Ďalšie tituly by mali byť optimalizované v budúcnosti.

Pre hráčov titulu Fortnite si Honor pripravil ešte jednu novinku. Okrem vylepšeného herného zážitku vďaka Gaming+ si budú môcť majitelia Honor View20 dopriať aj exkluzívny oblek. Ten si môžu stiahnuť z oficiálneho webu.

Exkluzívny skin do hry Fortnite pre majiteľov Honor View20

Prečítajte si aj:

Honor View20 prináša 3D využitie fotoaparátu a silný herný výkon

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit