Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

HP Inc. predstavila aktualizované portfólio tlačiarní HP Latex radu R, ktorých nová funkčná výbava a integrované riešenia umožňujú poskytovateľom tlačových služieb využívať latexovú tlač HP v hybridnej tlačovej platforme a dosahovať vysokú kvalitu obrazu na celej škále pevných aj pružných materiálov vďaka latexovým atramentom HP na báze vody.

Tlačiarne HP Latex radu R vnášajú do sveta tlače žiarivé farby spolu s inovatívnym bielym latexovým atramentom HP, čo je mimoriadne kvalitná „pravá biela“ farba, ktorá na rozdiel od tradičného bieleho UV atramentu postupom času nežltne.

HP latex R1000 2020

HP latex R1000 2020

Nové portfólio zahŕňa nový základný model HP Latex R1000, ktorý nájdete v ponuke za veľmi atraktívnu cenu.

Okrem toho spoločnosť HP zlepšuje celé produktové portfólio. Nové tlačiarne radu R teraz zákazníkom umožnia dosahovať vyššiu produktivitu.

Posun v kvalite softvéru zahŕňa rozšírené možnosti správy radu a automatické aktualizácie. Efektívnejšie vkladanie a manipulácia s médiami s viacerými listami výrazne pomáhajú zvýšiť tlačový výkon. Tieto vylepšenia budú k dispozícii aj pre zákazníkov s existujúcimi tlačiarňami rady R.

Nový rad R takisto podporí možnosti poskytovateľov tlače pri ponuke služieb ako je tlač v malých objemoch, kartónové reklamné stojany a tepelné tvarovanie s potlačou, s využitím jemných detailov a sýtych farieb pri tlači na lepenku a úžasných možností elongácie atramentov HP Latex pri výrobe tepelne spracovávaných tlačových súčastí.

„Prostredníctvom nového radu tlačiarní HP Latex R verzie 2020 dosiahnu poskytovatelia veľkoformátovej tlače nové úrovne výkonnosti. Takisto budú môcť rozšíriť rýchlo rastúce oblasti využitia, napríklad špeciálne balenie v malých objemoch a tepelné tvarovanie s potlačou, pri ktorých atramentová technológia HP Latex zaručuje špičkovú kvalitu,“ povedala Guayente Sanmartin, generálna manažérka divízie veľkoformátovej tlače spoločnosti HP, HP Inc.

Nové portfólio tlačiarní radu R

Tlačiarne HP Latex R zaručujú poskytovateľom tlačových služieb úplnú všestrannosť vďaka technológii, ktorá garantuje rovnaký vzhľad kampane na pevných aj na pružných materiáloch. Jediná sada atramentov prináša žiarivé farby HP Latex aj najlesklejšiu bielu v celom odvetví. Biely latexový atrament HP nastolil štandard pre celé odvetvie vytvorením inovatívneho systému recirkulácie bieleho atramentu, ktorý zabraňuje usadzovaniu. V portfóliu tlačiarní radu R sa nachádza:

  • Tlačiareň HP Latex R2000 Plus s najvyššou kapacitou a produktivitou, zdrojovými materiálmi, konfiguráciou s rolami alebo listami až do šírky 2,5 metra, tlačou z veľkoobjemových päťlitrových kaziet a s možnosťou tlače bielym atramentom;
  • Tlačiareň HP Latex R1000 Plus zvládne médiá až do šírky 1,64 m v konfigurácii s rolami alebo listami, trojlitrovými kazetami a s možnosťou tlače bielym atramentom.
  • Tlačiareň HP Latex R1000 predstavuje základný model v atraktívnej cenovej hladine, ktorý zvládne médiá až do šírky 1,64 m; plnenie pomocou listov (konfigurácia s rolami k dispozícii ako voliteľné príslušenstvo), trojlitrové kazety a možnosť tlače bielym atramentom.

Medzi možnosti pevného podkladu pri rade R je papierová a plastová penová doska, pena PVC, vlnitá doska, akryl, polykarbonát, lisovaná lepenka, voštinová doska, hliníkový kompozitný panel a drevo. Podklady v roliach zahŕňajú banner PVC, samolepiacu vinylovú fóliu, papier s povrchovou úpravou, polypropylén, polystyrén, polykarbonát, polyester, textílie a plátno.

Značky: