Nové produkty zo sveta notebookov a ultraširokouhlého monitora s priamou podporou Samsung Dex, Linuxu a iných OS.

HP Gaming Pavilion 15“ je herný notebook zaujímavý procesorom AMD (Ryzen 357) a je tu vyššia séria s 35 W modelmi. V maximálnej konfigurácii sa dá použiť NVIDIA GeForce GTX 1660. Nie je to síce najvýkonnejší stroj, ale má všetky moderné prvky.

Teda tenké rámiky, má o 40 % väčšie prieduchy na chladenie. To bolo v minulosti vyčítanou vlastnosťou. V štandardnej výbave je klasický LAN konektor. Zameraný je na cenu / výkon.

HP Spectre x360 je notebook najvyššej kategórie s pomerom displeja až 90 % k ploche celej strany. Používa najmenšiu IR kameru na svete, vďaka čomu je aj horný rámik tenký. V takto tenkom tele je vylepšené chladenie.

Výrobca nasáva vzduch cez mikro otvory v klávesnici. Dostupné budú aj modely s OLED displejom. Cena je 1820 EUR s 1 TB SSD diskom. Vypínanie kamery je tlačidlom na bočnej hrane notebooku.

HP Elite Dragonfly je konvertibilný notebook z horčíkovej zliatiny, na rozdiel od väčšiny prémiových strojov HP vyrobených z hliníka. Klávesnica je vyrobená z recyklovaných plastov. Dostupná je možná konfigurácia s technológiou SureView. Ide o elektronický filter, ktorý zúži zorné pole displeja na 60 %.

Notebook ma tri mikrofóny, jeden na vonkajšej strany veku. Mikrofón môže fungovať v režime Noise Cancelation. Bude snímať vonkajšie rušenie z okolia. Tie sa následne spracujú a odrušujú.

Prečítajte si aj:

Recenzia HP Envy 13: Dizajnový kúsok

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.