Spoločnosť HP zorganizovala zhruba po pol roku stretnutie s tlačou, aby ukázala najlepšie produkty tejto časti roka. Sú medzi nimi herné počítače a notebooky, biznis notebooky, tablety ale aj tlačiarne. 

OMEN desktop

Najnovší OMEN Desktop je navrhnutý pre skutočných výkonnostných hráčov s prvkami zlepšujúcimi jeho funkčnosť a použiteľnosť. Zariadenia OMEN X prinášajú do oblasti počítačových hier odvážne inovácie a OMEN Desktop si vypožičal z výbavy stolného PC OMEN X od HP kľúčové prvky, aby mohol hráčom poskytnúť to najlepšie. Výsledkom je nová herná veža, ktorá si rozumie s kombináciami toho najnovšieho hardvéru a vďaka využitiu štandardizovaných dielov umožňuje aj priebežné upgradovanie, vylepšené chladenie potom posúva hranice týchto herných systémov zase o krok ďalej. Ako sme videli, tento počítač sa dá aj pohodlne prenášať a na jeho otvorenie je sú potrebné žiadne nástroje.

Cena a dostupnosť: OMEN Desktop bude v SR k dispozícii od augusta od 1699 Eur

Laptopy OMEN 15 a OMEN 17

Laptopy OMEN 15 a OMEN 17 prešli v roku 2017 kompletnou prestavbou, aby boli vzhľadovo atraktívnejšie, ponúkli viac možností rozšírenia, viac portov a lepšiu kompatibilitu s VR. Vznikli tak výkonom prekypujúce počítače s výnimočnými hernými vlastnosťami v kompaktnom balení, vďaka ktorým môžu hráči hrať najnovšie herné tituly kdekoľvek a kedykoľvek. Tieto laptopy sa dajú aj jednoducho otvárať povolením dvoch skrutiek a následne sa dajú vymieňať SSD disky alebo pridávať kapacita RAM.

OMEN 15 je sa dodáva so širokou paletou konfigurácií, ktoré prinášajú výkon a zdokonaľujú pôžitok z hrania. OMEN 17 podporuje tie najrýchlejšie technológie, ktoré sú dnes na trhu a ponúka široké možnosti zamerané na čo najlepší výkon vo všetkých herných aspektoch, vďaka ktorým na ňom bez problémov pobežia aj najnovšie AAA hry s vysokou snímkovou frekvenciou.

Cena a dostupnosť:

  • Laptop OMEN 15 bude v SR k dispozícii od júla od 1099 Eur, Laptop OMEN 17 bude v SR k dispozícii od júla od 1199 Eur.

Zakrivený monitor OMEN X 35 

OMEN X bol predstavený v auguste 2016 a teraz budú hráči vtiahnutí ešte viac do virtuálneho sveta vďaka novému displeju OMEN X 35 Curved.

Prvý OMEN displej s NVIDIA G-Sync technológiou sa nezasekáva, má vyššiu obnovovaciu frekvenciu a umocňuje tak skvelý pocit z hry, ktorá sa stáva prirodzenou a realistickou. Povyšuje tak zážitok z hry na úplne novú úroveň, či už sa hráč ocitne na bojovom poli, premáha nepriateľa alebo preteká vo formule na okruhu.

 

Cena a dostupnosť

  • OMEN X 35 displej je na SR k dispozícii od apríla 2017, od 1299 Eur

Pod značkou Omen sa teraz objaví špecializovaná herná podložka, myš aj slúchadlá.

Laptop HP ENVY 13 a konvertibilné zariadenie HP ENVY x360

HP chce aj naďalej stáť v popredí technologických zmien. Preto je zariadenie HP ENVY po všetkých stránkach navrhnuté spôsobom, ktorý posúva hranice tvorivosti. Odvážna konštrukcia a najmodernejší dizajn ulahodí najmä generácii, ktorá chce technológie využívať ako umelecké plátno a prostriedok pre sebarealizáciu.

Nové laptopy HP ENVY x360 a HP ENVY prinášajú vysoký výkon a umožňujú tak ich používateľom zmeniť spôsob, akým pracujú, tvoria a hrajú sa – bez kompromisov v štýle a funkčnosti. 

HP ENVY 360 má displej otočný o 360° a jeho súčasťou je aj dotykové pero.

Cena a dostupnosť

  • HP ENVY 13 bude v SR dostupný v júni od 899 Eur
  • HP ENVY x360 15 bude v SR dostupný v júni od 1089 Eur s procesormi Intel a od 899 Eur s procesormi AMD

Prémiová mobilná pracovná stanica HP ZBook Studio G4

HP ZBook Studio, prémiová mobilná pracovná stanica od HP navrhnutá pre kreatívnych vizionárov, ako sú filmári, architekti a inžinieri, teraz dostala až 16,5 hodín životnosti na batérii3. HP ZBook Studio poskytuje výkon, ktorý bol považovaný za možný len pri stolných pracovných staniciach, v elegantnom a modernom dizajne. Pri výrobe sa používa strojovo spracovaný hliník a okraje sú vyrezávané diamantom.

Cena a dostupnosť

  • HP ZBook Studio G4 je na SR dostupný od 1450 Eur

Odpojiteľné zariadenie HP Elite x2 1012 G2

Počítač HP Elite x2, ktorý je optimalizovaný pre spoluprácu a navrhnutý tak, aby zrýchľoval tempo moderného podnikania, prispôsobuje sa potrebám používateľa, umožňuje pripojiť sa takmer kdekoľvek na svete a dosahuje výnimočný výkon na úrovni stolného počítača.

Cena a dostupnosť

  • HP Elite x2 1012 G2 bude v SR k dispozícii od augusta od 1 199 Eur 

Tlačiareň HP LaserJet Enterprise M631dn

Táto multifunkčná tlačiareň HP LaserJet s technológiou JetIntelligence kombinuje výnimočný výkon a energetickú účinnosť s tlačou dokumentov profesionálnej kvality práve vtedy, keď ich potrebujete, pričom chráni vašu sieť proti útokom na úrovni najvyššieho zabezpečenia od HP.

A3 tlačiareň HP PageWide Managed P77760z

Multifunkčné zariadenia a tlačiarne HP Managed sú optimalizované pre manažované tlačové prostredia. Toto portfólio produktov zvyšuje mesačné objemy tlače a znižuje potrebu zásahov, znižuje tak náklady na tlač a kopírovanie.

Pozrite si aj video s najlepšími produktami od HP

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.