Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť HTC, svetový líder v mobilných inováciách a dizajne, predstavila smartfón HTC One M9+, novinku v celosvetovo uznávanej rodine HTC One.

Kombináciou špičkovej kvality v duálnych sférach skvelého dizajnu a vyspelých technológií, HTC One M9+ dokonale stelesňuje filozofiu HTC – spájanie ľudí s ich vášňami a podporovanie ich vlastného úsilia o dosiahnutie brilantnosti, povedal Jan Černo, Country manager HTC Slovensko. Nové HTC One M9+ prináša prostredníctvom intenzívnych zážitkov zo zvuku aj obrazu v luxusnom balení naozaj prémiový HTC One zážitok.

HTC One M9+ využíva kultovú HTC celokovovú konštrukciu a kombinuje ju s dôležitými novými vylepšeniami, vrátane 5,2″ displeja s rozlíšením 2Knovým zabezpečením pomocou odtlačku prsta a HTC BoomSound s Dolby Audio™ pre vzrušujúce multimediálne zážitky. Vylepšený fotoaparát sľubuje profesionálne vyzerajúce fotografie s najjemnejšími detailmi v najvyššej kvalite a flexibilite. V neposlednom rade vám ponúkne štedrú úložnú kapacitu 128 GB na karte microSD, ktorá umožní bezpečne ukladať všetky vaše cenné spomienky a mať ich po ruke, nech už ste kdekoľvek.

Oslava dizajnu

Neustála túžba po dokonalosti HTC sa ukazuje na HTC One M9+, ktoré spája výkon, vytrvalosť, zručnosť a intuitívne rozhranie. Spojením toho najlepšieho z HTC One M7 a HTC One M8, M9+ ponúka ohromujúci, ikonický dizajn, s výraznými kovovými hranami, ktoré dokonale ladia s vkusnými krivkami, vytvárajúc vzhľad na úrovni šperku. Jednoliaty kovový dizajn je kombináciou precízneho spracovania v nádhernom luxusnom prevedení. Jeho dvojfarebné strieborné a ružovo zlaté spracovanie je doplnené leštenými zlatými stranami, ktoré kaskádovito obopínajú leštený strieborný zadný panel, podporujúc jasný a živý displej.

HTC Sense ™ 7: Rozšírenie vás

Váš telefón by mal vypovedať o tom, kto ste a nový HTC Sense™ 7 vám poskytuje kontrolu nad všetkým. Ponúkne vysoko prispôsobiteľný a intuitívny zážitok, na základe inteligentnej analýzy vašich obľúbených fotografií mení vzhľad a dojem z vašich aplikácií, farebných schém a pozadí. Vždy pripravený spoločník na cestách, váš smartfón, je perfektne umiestnený tak, aby obohatil váš mobilný život. Sense 7 prichádza s novou verziou domovskej obrazovky, aby poskytoval najužitočnejšie aplikácie domovskej stránke na základe vašej polohy, takže nebudete nikdy ďalej ako jeden klik od funkcií, ktoré potrebujete. 

Úžasný obraz, ktorý pomáha zachytávať tie najkrajšie spomienky

Keďže najlepší fotoaparát je ten, čo sa zmestí do vrecka, mal by váš smartfón vytvárať dokonalé, kreatívne a zábavné fotografie. Fotoaparáty na HTC One M9+ sú navrhnuté tak, aby vedeli zachytiť každý moment v úžasnej kvalite, umožňujúc vám prežiť ich znova a znova. Senzor merajúci hĺbku vám umožní zachytiť detaily scenérie a zvoliť bod zaostrenia, čím vám pomôže vytvárať profesionálne vyzerajúce portréty prostredníctvom funkcie UFocus™. Funkcia Copy & Paste vám umožňuje kopírovať osoby z jednej fotografie na druhú. Jedinečný 3D zážitok ponúkne funkcia Dimension Plus™, ktorá umožňuje jedinečný pohľad na vaše fotografie z rôznych uhlov jednoduchým naklonením obrazovky.

Najlepšie momenty vás často prekvapia a spontánny okamih nie je dostatočne osvetlený. Najlepší možný spoločník impulzívneho fotografa, HTC One M9 rieši nízku hladinu osvetlenia záberov s výkonným predným fotoaparátom UltraPixel™ s dynamickou auto expozíciou, vyváženými a prirodzene vyzerajúcimi zábermi za akýchkoľvek svetelných podmienok.

HTC Sense 7 s funkciou HTC EYE ™ Experience robí tvorbu kreatívnych snímok jednoduchou. Celý rad nových efektov na úpravu fotografií, ako sú napríklad tvary, prizma a prvky, vám umožní pridať trochu individuálneho umenia do každého záberu. S aplikáciou Zoe™ ich môžete automaticky upravovať, pridávať k nim hudbu² podľa svojho výberu a dovoliť priateľom remixovať kolekciu vlastnými zábermi a vytvárať tak spoločne zdieľanú oslavu každého okamihu.

S toľkými úžasnými zábermi je hračka ich rýchlo ukázať svojim priateľom. Hocikde ich máte uložené, nová galéria HTC One zjednodušuje vyhľadávanie v celej vašej galérii a zobrazuje obrázky uložené v smartfóne, na sociálnych sieťach a na vybraných cloudových platformách. Galéria posúva všetky vaše obrázky na dosah ruky, s možnosťou vyhľadávania podľa dátumu, miesta, udalosti, albumu alebo obrázkov ako takých prostredníctvom Image Match.

Snaha rýchlo ukázať tieto skvelé zábery svojim priateľom by mohla byť problematická pri takom množstve úžasných fotografií. Nech už by boli uložené kdekoľvek, nová HTC One Galéria umožňuje ľahko prehľadávať celú vašu knižnicu, a sleduje snímky uložené v telefóne, na sociálnych sieťach a médiách či na vybraných cloudových platformách. Galéria stavia celú vašu obrázkovú knižnicu na dosah ruky, vyhľadáva podľa dátumu, miesta, udalosti, albumu alebo dokonca samotných snímok, prostredníctvom hľadania podobných obrázkov (párovania).

Vzrušujúci zvuk: Vypočujte si ten rozdiel

Jedinečný zážitok zo sledovania si zaslúži zvuk, ktorý vás usadí do prvého radu. HTC One M9 zaručuje nadživotný zvukový záznam zásluhou HTC BoomSound™. Ikonické duálne predné reproduktory rodiny HTC One, teraz spolu s 5.1 kanálovým Dolby® Surround sound simuláciou, poskytujú mimoriadne a viacrozmerné filmové počúvanie. Spojenie HTC BoomSound a Dolby Audio™ vytvára absolútnu zvukovú hĺbku, takže si môžete vychutnať filmy podobne ako kine, a to dokonca bez pripojenia slúchadiel alebo externých reproduktorov. Aj tí najnáročnejší hudobní fanúšikovia budú unesení telefónom podporujúcim dokonalý 24-bitový zvuk s vysokým rozlíšením, ktorý predčí aj kvalitu CD.

Spájame váš svet

Smartfóny sa rýchlo stávajú centrom domácej zábavy a HTC Connect™ vám uľahčí užívať si multimediálne zážitky aj mimo vášho telefónu. Potiahnutie tromi prstami po obrazovke spája telefón s kompatibilným televízorom alebo s externými reproduktormi od popredných výrobcov, ako napríklad Harman Kardon. Prvky playlistu HTC Connect umožňujú vám a vašim priateľom streamovať obsah zo smartfónov do viacerých zariadení pre domácu zábavu.

Zabezpečte svoj svet

HTC One M9+ prichádza s novým senzorom odtlačkov prstov. Pre jednoduchý prístup sa nachádza v prednej časti telefónu a umožňuje vám odomknúť ho jediným dotykom. Jediné, čo potrebujete urobiť pre odomknutie telefónu, je akokoľvek priložiť prst na senzor.

Dostupnosť

HTC One M9+ bude k dispozícii vo farebnom prevedení zlatá-sivá. Zariadenie bude dostupné u vybraných predajcov na Slovensku v priebehu augusta.

Značky: