Spoločnosť HTC uvedie na slovenský trh tento týždeň dva nadupané smartfóny. HTC One M9+ sa predstaví v ponuke operátora O2 a spoločnosti Alza s odporúčanou cenou 857 €. Druhá novinka, dobre vybavený model HTC One E9+, bude k dispozícii u vybraných predajcov s odporúčanou cenou 584 €.

HTC M9Plus_nowatHTC One M9+ využíva dnes už kultovú HTC celokovovú konštrukciu a kombinuje ju s dôležitými novými vylepšeniami, vrátane 5,2″ displeja s rozlíšením 2K a novým zabezpečením pomocou odtlačku prsta a HTC BoomSound s Dolby Audio. Okrem iného ponúkne vylepšený fotoaparát s rozlíšením 20 MPx a úložnú kapacitu 128 GB na karte microSD. Na slovenskom trhu bude k dispozícii v odporúčanej cene 857 € u predajcov O2 Alza.

HTC_E9Plus_nowatHTC One E9+ v prevedení dual SIM prináša prémiový dizajn radu HTC One s novými kovovými prvkami a skosenou hranou. Ponúkne displej s uhlopriečkou 5,5-palca a rozlíšením Ultra HD 2K, fotoaparát s rozlíšením až 20 MPx a rovnako ako vlajková loď značky aj HTC BoomSound s Dolby Audio. U vybraných predajcov bude na slovenskom trhu k dispozícii v odporúčanej cene 584 €.

Značky: