Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Tento rok bol pre Huawei na poli smartfónov trochu nezvyčajný.

Obvykle telekomunikačný gigant predstavuje dve série vlajkových telefónov v pravidelných intervaloch – Huawei P sériu na jar a Huawei Mate sériu na jeseň kalendárneho roka. Tento zaužívaný kolotoč však tento rok vzal na seba novú podobu. Už koncom októbra príde na Slovensko nová generácia smartfónov z dielne Huawei.

Neúnavný inovátor

Za posledných desať rokov Huawei neustále investovala do výskumu a vývoja nových zariadení. Práve vďaka nepretržitým inováciám v smartfónoch sa Huawei stal priekopníkom a jeho produkty si získali celosvetovú popularitu medzi spotrebiteľmi. 

Práve Huawei bol jedným z prvých výrobcov, ktorí predstavili zloženie fotoaparátu z troch objektívov, a to ešte pri smartfóne Huawei P20 Pro v roku 2018. O rok neskôr prišla séria P30 a s ňou ďalšie inovácie – napríklad SuperZoom, ktorý umožnil zhotovovať snímky s využitím extrémneho priblíženia či séria štyroch foto objektívov, ktoré priniesli možnosť vytvárať pomocou smartfónu zábery porovnateľné s profesionálnym fotoaparátom. 

Huawei v súčasnosti poskytuje svoje služby približne 730 miliónom používateľom po celom svete, ktorých spája viac ako jedna miliarda zariadení. Tieto čísla svedčia o úspechu spoločnosti, ktorá si od svojho založenia razila cestu na vrchol tými najmodernejšími technologickými inováciami. A inak tomu nie je ani v prípade úplne nového smartfónu od Huawei, ktorý príde na Slovensko už o pár dní.

Pokračovanie inovácií je za dverami

Keďže je spoločnosť Huawei roky známa svojimi inováciami v oblasti fotoaparátu a výdrže batérie, môže sa na prvý pohľad zdať, že nová generácia telefónov už nemá čo nové ponúknuť. Opak je však pravdou – séria Huawei nova, ktorá je na globálnom trhu už šiesty rok, čoskoro príde s novým modelom a predstaví úplne nový pohľad na vlajkovú loď výrobcu. Čo všetko ponúkne, sa dozviete už 21. októbra.

Zdroj: Huawei

Prečítajte si aj:

Značky: