Novinka prinesie duálny fotoaparát.

Spoločnosť Huawei dnes predstaví novú vlajkovú loď, model P9. Jeho predchodca, Huawei P8, nás v redakcii príjemne prekvapil, takže sme zvedaví, aké vylepšia si výrobca pripravil.

DoplnenéPrečítajte si zhrnutie noviniek

Huawei P9 – svetovo očakávané smartfóny

Najvýraznejšou novinkou by malo byť zakomponovanie duálneho fotoaparátu. Huawei už v prípade modelu P8 zvýrazňoval fotografické schopnosti telefónu, v P9 chce posunúť mobilnú fotografiu o úroveň vyššie. Uvidíme, ako si poradí so silnou konkurenciou v podobe Samsungu Galaxy S7, LG G5 alebo Lumie 950, ktoré patria medzi aktuálnu špičku medzi fototelefónmi. Huawei však berie fotoaparát v telefóne nadmieru vážne, čo potvrdil aj ohlásením partnerstva so spoločnosťou Leica.

Huawei P9 bude dnes predstavený o 16:00 nášho času. Naznačuje to odpočet na oficiálnej stránke. Samotná tlačová konferencia však začína už o 15-tej.

Predstavenie plánujeme pokryť našim štandardným spôsobom minúta po minúte, následne sa pokúsime v čo najkratšom čase priniesť prvé dojmy z vyskúšania telefónu. V Londýne sa oficiálneho predstavenia zúčastní za našu redakciu Ondrej Macko.

Odpočet na oficiálnej stránke

Odpočet na oficiálnej stránke

Zadná strana Huaweiu P9 na neoficiálnej fotografii

Zadná strana Huaweiu P9 na neoficiálnej fotografii

Prečítajte si tiež:

Minúta po minúte: Predstavenie Huawei P9 z Londýna (doplnené)

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit