Kúpite ich vo voľnom predaji aj u operátora O2.

Huawei oznámil dostupnosť novej farebnej verzie svojich slúchadiel FreeBuds 3. Odteraz si ich môžete kúpiť aj v štýlovej červenej verzii – tá je ideálna nielen na Valentína, keďže vyčnieva z radu bielych a čiernych slúchadiel.

Huawei FreeBuds 3 v červenej farbe kúpite za odporúčanú cenu 199 eur u maloobchodných predajcov a za zvýhodnenú cenu 180 eur u operátora O2. V predaji budú v druhej polovici februára. Okrem červenej verzie sú dostupné aj v ďalších dvoch farbách – bielej a čiernej.

Detailné poznatky z testovania FreeBuds 3 si môžete prečítať v našej recenzii, TU. V skratke – sú to prvé kôstkové slúchadlá, ktoré prinášajú funkciu aktívneho odhlučnenia zvuku.

Potešia výdržou až 20 hodín, bezdrôtovým nabíjaním a možnosťou využívať iba jedno slúchadlo samostatne. Je jedno, či to bude ľavé alebo pravé slúchadlo. Zvuk ide do oboch slúchadiel samostatne, vďaka čomu je tiež zabezpečené nulové oneskorenie zvuku pri sledovaní videa.

Huawei FreeBuds 3 červené

Huawei FreeBuds 3 červené. Zdroj: Huawei

Zdroj: Huawei

Prečítajte si aj:

Huawei Mate 30 Pro sme si šli kúpiť do PLANEO Elektro: Všetko, čo ste chceli vedieť o prvom Huawei telefóne bez Google služieb

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit