FreeBuds 6i sa chcú stať kráľom slúchadiel do 100 eur.

Huawei oznámil množstvo nových produktov, ktoré sa počas najbližších týždňov budú predávať aj na Slovensku. Čínsky gigant predstavil nové smart hodinky, notebooky MateBook s OLED displejom, tablet MatePad a takisto dvojicu (staro)nových slúchadiel.

Konkrétne ide o úplne nové slúchadlá FreeBuds 6i, ktoré sa budú snažiť zaujať najmä z hľadiska pomeru cena/výbava. Druhou novinkou je nová béžová verzia inovatívnych open-ear slúchadiel Huawei FreeClip, ktorých recenziu si môžete prečítať TU.

Výhodou novej béžovej verzie je, že konštrukcia slúchadiel je matná. Pôsobia teda diskrétnejšie v porovnaní s ostatnými farebnými verziami, ktoré sú lesklé.

Huawei FreeClip Beige

Huawei FreeBuds 6i

Huawei FreeBuds 6i majú dizajn štupľov a využívajú 11 mm dynamické meniče s technológiou štyroch magnetov. Tá by mala zabezpečiť ešte lepší a kvalitnejší zvuk v porovnaní so skvelými FreeBuds 5i.

Nová generácia tiež ponúka inteligentné aktívne odhlučnenie, certifikáciu Hi-Res Audio Wireless a výdrž až 35 hodín v kombinácii s napájacím puzdrom.

Slúchadlá majú odolnosť voči vode a prachu na úrovni IP54 a ich cena bude 99 eur. Druhá novinka, Huawei FreeClip Beige, béžová verzia open-ear slúchadiel, sa bude predávať za 199 eur.

Huawei FreeBuds 6i

Zdroj: Huawei, vlastné

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit