Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

V Huawei vyvinuli slúchadlá, ktoré skvele padnú do každého ucha.

Na rozdiel od klasických slúchadiel sa totiž nevkladajú do uší, ale vďaka ergonomickému C-bridge designu držia na uchu pevne zvonku. Či už pri ich používaní sedíte za počítačom alebo cvičíte. Slúchadlá sú k dispozícii v dvoch štýlových farebných prevedeniach, v čiernej a fialovej farbe.

Otvorené slúchadlá nie sú samé o sebe novinkou na trhu, no doteraz sa ešte nepodarilo vyvinúť taký model, ktorý by vyzeral dobre, hral dobre a zároveň bol pohodlný na nosenie. Z toho dôvodu okolo nich panovala kontroverzia. V Huawei si vzali podnety používateľov k srdcu a prišli s úplne prvými otvorenými slúchadlami tejto značky. Model FreeClip vyvíjali celé tri roky a výsledkom sú slúchadlá, ktoré búrajú mýty o otvorených slúchadlách. Vďaka špeciálnemu C-bridge dizajnu sú pohodlné, pekné a príjemné na počúvanie.

Luxusný C-bridge dizajn

Slúchadlá Huawei FreeClip, uvedené na trh v rámci najnovšej vízie značky Huawei Fashion Forward, stelesňujú štýl aj pohodlie. Model Huawei FreeClip boli vyvinuté tak, aby sa podobali módnemu doplnku, ktorý je zároveň aj slúchadlami do uší. Sú vyrobené tak, aby oslovili mladých užívateľov, ktorí hľadajú originálne technológie, ktoré doplnia ich outfit. Aby vyhoveli rôznym vkusom a štýlom, prichádza ikonický C-bridge dizajn v dvoch jedinečných prevedeniach – v štýlovej fialovej a elegantnej čiernej.

Konštrukcia Huawei FreeClip však nie je založená iba na mechanizme klipovej spony. Spoločnosť Huawei špeciálne navrhla C-bridge dizajn slúchadiel, ktorý využíva niektoré z najrozsiahlejších a najzložitejších technických metód, aby dosiahol dokonalú rovnováhu medzi estetikou a ergonomickým pohodlím.

Na vývoj optimálneho dizajnu, ktorý vyvažuje veľkosť, hmotnosť a kvalitu, potrebovala spoločnosť Huawei tri roky. Výsledkom je efektívna architektúra v tvare písmena C, ktorá zjednocuje dizajn zariadenia, akustiku, ovládacie operácie, a zároveň zaisťuje stabilitu a odolnosť.

Huawei FreeClipZdroj: Huawei
Huawei FreeClip

Ergonomické pohodlie a stabilita

Konštrukcia C-bridge bola vytvorená na základe údajov z viac ako 10 000 globálnych dát o ľudských ušiach, čo zaisťuje, že ich uchytenie bude vždy pohodlné a bezpečné bez ohľadu na veľkosť a tvar uší používateľa.

Prototypová infraštruktúra C-bridge design je vyrobená z vysoko výkonnej zliatiny niklu a titánu (Ni-Ti) s tvarovou pamäťou, ktorá zaisťuje optimálne pohodlie pre rôzne veľkosti a tvary uší. Pamäťová zliatina zároveň obsahuje 9 drôtov jadra a 1 drôt z pamäťovej ocele, ktorá je tenká iba ako jedno vlákno drôtu. Táto konštrukcia zaisťuje, že každé slúchadlo váži iba 5,6 g, čo je dostatočne pohodlné na celodenné nosenie.

Spolu s ergonomickými konvexno-konkávnymi štruktúrami Acoustic Ball a Comfort Bean každá z týchto funkcií spoločne účinnejšie rozkladá tlak na celé ucho, čím znižuje typické nepohodlie, ktoré sa často vyskytuje pri zariadeniach tohto typu. Vďaka tomu je dosiahnuté bezpečné a ergonomické uchytenie na pohodlné nosenie po celý deň.

Huawei FreeClips sú vďaka ich konštrukcii vhodné nielen na bežné nosenie, ale aj pri športe či iných náročných aktivitách. Zakúpiť ich môžete u maloobchodného predajcu Alza za cenu 199 eur.

Značky: