A pravdepodobne aj na Slovensku.

Pokiaľ patríte medzi používateľov, ktorí od oznámenia vlajkovej lode Huawei P50 Pro čakali na jej globálnu dostupnosť, pravdepodobne sa čoskoro dočkáte. Huawei oficiálne potvrdil, že 26. januára 2022 uvedie tento telefón a takisto aj skladateľný Huawei P50 Pocket do Európy.

Bližšie detaily zatiaľ nepoznáme, avšak európsku dostupnosť pre oba telefóny potvrdil nemecký Twitter účet spoločnosti Huawei. Dá sa teda očakávať, že 26. januára zistíme, či budú (oba) smartfóny radu P50 dostupné aj na Slovensku, resp. koľko budú u nás stáť. Predpokladáme, že áno, avšak na oficiálne potvrdenie si musíme počkať.

Treťou novinkou, ktorá bude v Európe debutovať 26. januára, budú hodinky Huawei Watch GT Runner. Ide o špeciálnu edíciu hodiniek Huawei Watch GT 3, ktorá sa odlišuje zlepšeným športovým dizajnom, dôrazom na bežecké funkcie a pokročilejším GPS senzorom s úplne novým dizajnom „plávajúcej“ antény pre zvýšenú presnosť merania GPS súradníc.

Portál Huaweicentral zverejnil predpokladané európske ceny – tie by sa mali pohybovať na úrovni 1200 eur pre Huawei P50 Pro a okolo 1599 eur pre Huawei P50 Pocket. Konkrétne detaily o oboch telefónoch nájdete v našich starších článkoch, v ktorých sme sa im venovali do detailov:

Zdroj: Huawei DE, Huaweicentral

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit