Spoločnosť predstavila v rámci svojej konferencie hneď niekoľko noviniek.

Konferencia technologického gigantu Huawei priniesla informácie o nových produktoch. Okrem vlajkového Android tabletu, MatePad Pro, boli odhalené aj iné zariadenia. S novinkami od Huawei prišiel portál GSMArena.

MateBook D duo

MateBook D duo prichádza v 14 a 15,6-palcových variantoch s rovnakým hardvérom a dizajnom. Oba disponujú 1080p obrazovkou s pomerom strán 16:9, tenkými rámami a čítačkou odtlačkov prstov pre rýchle prihlásenie. Váha menšieho je len 1,38 kilogramu, zatiaľ čo väčší má 1,62 kilogramu. Webová kamera je pritom schovaná v klávesnici.

MateBooky môžu byť vybavené procesormi desiatej generácie Intel Core i5, i7 alebo AMD Ryzen 5. Grafiku zastrešuje NVIDIA GeForce MX250, pamäť RAM môže mať 8 alebo 16 GB a SSD disk až 512 GB. Prioritne bol použitý operačný systém Windows 10, k dispozícii je aj Linux verzia.

Oba MateBooky ponúkajú jeden USB-C vstup, dva USB 2.0 vstupy, jeden vstup USB 3.0, HDMI a 3,5 milimetrový konektor pre slúchadlá. 14-palcový model má 56 Wh batériu, 15,6-palcový model menšiu, 45 Wh batériu. Ceny oboch začínajú v prepočte na 525 amerických dolároch. Spustenie predaja je naplánované na 12. decembra.

Huawei Sound X

Inteligentný reproduktor Huawei Sound X vyvinul Huawei v spolupráci s audio firmou Devialet. Dva 3,5-palcové basové reproduktory poskytujú kombinovaný výstup 60 W. SAM vylepšenie basov môže zvýšiť frekvenciu na 40 Hz a dosiahnuť až 93 decibelov.

Párovanie je riešené prostredníctvom NFC a ponúka všetky tradičné funkcie inteligentných reproduktorov s hlasovými príkazmi a inteligentným ovládaním zariadení pomocou HiLink od Huawei. 

Reproduktor je dodávaný s čipovou sadou Mediatek MT8518 1,5 GHz, 512 MB pamäte RAM a ôsmimi gigabajtami pamäte. Samozrejmosťou je podpora dvojpásmového Wi-Fi a Bluetooth 5.0.

Cena štartuje v prepočte na 285 dolároch a plánované spustenie predaja má byť piateho decembra.

Zdroj náhľadovej fotografie: GSMArena

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Huawei predstavil vlajkový tablet MatePad Pro. Môže konkurovať najlepším?

Značky: