Predstavenie nových iPhonov nenechalo ani spoločnosť Huawei chladnou.

Už v minulosti sme sa mohli stretnúť s vtipnými reakciami čínskeho giganta na svojich konkurentov a ich novinky. Niekoľko hodín sa opäť čaká v radoch na nové iPhony a Huawei na seba vtipne upozornil pred jedným Apple storom v Singapure.

Fanúšikom značky Apple, počas toho ako čakali na nové iPhony Xs A Xs Max, rozdávali pracovníci čínskeho giganta powerbanky. Ľudia oblečení v tričkách Huawei začali počas noci rozdávať čakajúcim stovky kusov týchto malých pomocníkov.

Powerbanky boli v krabičkách s vtipnými nápismi – Tu je powerbanka, ktorú budete potrebovať. S láskavým dovolením, Huawei.

Powerbanky, ktoré sa pri tejto promo akcii rozdávali neboli pritom nejakým starým, alebo nehodnotným tovarom. Huawei SuperCharge s kapacitou 10 000 mAh sa cenovo pohybujú na 59 dolároch za kus.

Huawei pritom už hneď po predstavení noviniek od Applu, 12. septembra, zverejnil na svojich kanáloch vyjadrenie, že ďakuje spoločnosti Apple, že im umožnila byť skutočnými hrdinami tohto roka, pričom odkázal na londýnsku akciu. Tá sa uskutoční 16. októbra.

Na Slovensku sa nové iPhony Xs a Xs Max začnú predávať od 28. septembra, pričom predobjednávky sa spustili dnes, 21. septembra.

Zdroj: Gizmochina

Prečítajte si aj:

Huawei je pripravený a pozýva do Londýna. Pozrite si Mate 20 Pro na skutočných fotografiách

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.