K hodinkám Huawei Watch GT 4 dostanete slúchadlá ako darček.

Ak ste ešte nekúpili všetky darčeky pod stromček, možno vás osloví špeciálna vianočná ponuka od Huawei. Známy výrobca smartfónov, smart hodiniek, audio produktov a ďalších technologických hračiek si pripravil lákavú ponuku vianočných zliav.

Zlacnené sú vlajkové lode Huawei Mate 50 Pro a P60 Pro, pričom pri pohľade na znížené ceny nás zaujal najmä model Mate 50 Pro. Teraz ho môžete kúpiť za 829 eur, pôvodná cena bola 1299 eur.

Huawei znížil aj ceny viacerých nositeľných zariadení – smart hodiniek aj fitnes náramkov. Z tejto kategórie dávame do pozornosti najmä hodinky Huawei Watch GT 3 Pro s titánovou konštrukciou a zafírovým ochranným sklíčkom. Ich vianočná cena je iba 279 eur a to je výborná ponuka.

Pokiaľ preferujete najnovšie smart hodinky, Huawei Watch GT 4 síce v zľave ešte nie sú, avšak Huawei vám k ním v rámci vianočnej akcie pribalí slúchadlá Huawei FreeBuds SE 2 ako darček zadarmo.

Akciová ponuka platí do 24. decembra 2023 alebo do vypredania zásob.

Kompletný zoznam vianočných zliav od Huawei:

Smartfóny:

  • Mate 50 Pro – 829 eur (pôvodná cena 1299 eur)
  • P60 Pro – 999 eur (pôvodná cena 1199 eur)
  • nova 11i – 249 eur (pôvodná cena 279 eur)

Smart hodinky:

Fitnes náramky:

Zdroj: Huawei

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit