Medzi novinkami bude 16-palcový MateBook s vynoveným dizajnom.

Huawei na sociálnej sieti Weibo oznámil, že 19. mája 2021 usporiada virtuálnu konferenciu, na ktorej predstaví nové zariadenia zo segmentu „Smart Life„. Do tohto segmentu patria skutočne bezdrôtové slúchadlá, notebooky, monitory, routery a ďalšie zariadenia, ako je inteligentná váha či inteligentné hodinky.

Hlavnými lákadlami tlačovej konferencie majú byť nové prémiové slúchadlá FreeBuds 4 a notebook MateBook 16. Pôjde o prémiový notebook s vynoveným dizajnom, ktorému dominuje displej s tenkými rámikmi. Výrobca vďaka tomu dokázal zakomponovať obrazovku so 16-palcovou uhlopriečkou do tela s rozmermi, ktoré boli doteraz štandardom pre 15,6-palcový notebook.

V prípade slúchadiel FreeBuds 4 očakávame takmer identický dizajn, aký ponúkli slúchadlá FreeBuds 3. Potvrdzujú to aj oficiálne fotografie, ktoré kolujú internetom. Nová generácia slúchadiel však dostane nové farebné verzie, inú povrchovú úpravu a vylepšené tlmenie okolitého hluku až na úrovni 40 dB – FreeBuds 3 tlmili hluk do 15 dB.

Takisto sa spomína operačný systém HarmonyOS, vylepšená výdrž batérie a kvalitnejší zážitok z počúvania hudby. Slúchadlá si tiež lepšie poradia s potlačením zvuku vetra. Ďalšie novinky, ktoré Huawei predstaví 19. mája, zahŕňajú detské inteligentné hodinky Watch 4X, inteligentnú váhu Body Fat Scale 3 Pro, router H6 a dva počítačové monitory.

Zdá sa, že Huawei sa postupne prebúdza zo zimného spánku. Okrem spomenutých produktov pripravuje aj virtuálnu konferenciu, na ktorej predstaví nové tablety a najmä inteligentné hodinky Huawei Watch 3. Táto tlačová konferencia sa vraj uskutoční 2. júna 2021. A koncom júna by sme sa mali konečne dočkať telefónov radu Huawei P50.

Huawei FreeBuds 4

Huawei FreeBuds 4. Zdroj: Huawei

Zdroj: Weibo

Prečítajte si aj:

Huawei FreeBuds Pro: Moje obľúbené slúchadlá (RECENZIA)

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit