Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Podľa najnovšej správy spoločnosti Canalys dosiahla spoločnosť Huawei v 1. štvrťroku 2024 významný míľnik na globálnom trhu s nositeľnými zariadeniami. S uvádzanou mierou rastu 46 % sa spoločnosť Huawei stala najrýchlejšie rastúcou značkou v tomto segmente na svete.

Silný štart v uplynulom štvrťroku dokazuje vedúce postavenie nositeľných zariadení Huawei v celosvetovom meradle. V uplynulom roku a v prvom štvrťroku tohto roka uviedla spoločnosť Huawei na globálny trh bohatú škálu inovatívnych produktov, od Watch Ultimate, cez rad Watch 4, až po sériu Watch GT 4. Huawei pokračuje v inováciách a modernizácii svojich zariadení, poskytuje používateľom neustále lepšie skúsenosti a získava tak široké uznanie a náklonnosť trhu.

Počas druhého štvrťroka roku 2024 uviedla spoločnosť Huawei niekoľko nových nositeľných zariadení, vrátane nových smart hodiniek Watch Fit 3 a Watch 4 Pro Space Edition. Očakáva sa, že nositeľné zariadenia Huawei dosiahnu aj v druhom a treťom štvrťroku mimoriadne dobré výsledky.

Značky: