K dispozícii je iba v Telekome.

Huawei uviedol na slovenský trh vynovený model 14-palcového notebooku MateBook 14. Ten ponúka konfiguráciu s procesorom AMD Ryzen 7 4800H, 16 GB RAM a 512 GB SSD úložisko.

MateBook 14 má vo výbave 2K dotykový displej s pomerom strán 3:2, jasom 300 nitov a 100 % pokrytím sRGB. Podiel obrazovky k telu je vďaka tenkým rámikom na úrovni 90 %. Huawei udáva výdrž až 10 hodín prehrávania Full HD videa.

Samozrejmosťou sú funkcie Huawei Share, podpora pokročilého prepojenia notebooku s Huawei telefónom a s tým súvisiace exkluzívne funkcie, o ktorých sme informovali aj v našich recenziách na Huawei notebooky. MateBook 14 takisto ponúka režim ochrany očí, napájacie tlačidlo so snímačom odtlačkov prstov a USB-C napájací adaptér.

Notebook má hrúbku 15,9 mm, hmotnosť 1,49 kg a je k dispozícii výhradne u operátora Telekom za zvýhodnenú cenu k vybraným tarifom. Plná cena notebooku MateBook 14 u operátora je 999 eur. Ceny pre jednotlivé paušály si môžete pozrieť TU.

Zdroj: Huawei, Telekom

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit