Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Počúvanie hudby počas cvičenia je nielen veľmi efektívnym bojovníkom proti nude a zlej nálade, ale prináša aj iné benefity. Je vedecky dokázané, že hudba zvyšuje výdrž pri cvičení, a tým priamo pomáha k dosiahnutiu lepších výkonov. No ako počúvať obľúbenú hudbu a pritom sa neobmedzovať v pohybe ani nerušiť okolie? Najjednoduchším riešením sú športové slúchadlá!

Športovanie nikdy nebolo príjemnejšie

Slúchadlá RP-HS34

Odstrihnite sa od počúvania okolitých namáhavých výdychov a nádychov a namiesto toho sa vžite do skladieb vášho obľúbeného interpreta. Najlepšie s jedinečnými slúchadlami Panasonic RP-HS34E. Nielen že vodotesnosť slúchadiel je ideálna pre šport v každom počasí, ale vďaka nastaviteľnému klipovému háku si ani nevšimnete, že ich máte na sebe. Toto príjemné vyhotovenie však modelu neubralo na kvalite a stále si pomocou 14,3 mm reproduktorov so zliatinovými magnetom pre extra silné basy môžete užiť vaše obľúbené skladby v tej najčistejšej podobe. Tak na čo čakáte?

Odporúčaná cena 12,99 EUR.

Sústredenie iba na výkon

Slúchadlá RP-BTS10

Kilometre v nohách a koniec v nedohľadne? Tak si väčšina ľudí predstavuje priebeh svojho novoročného predsavzatia. So športovými slúchadlami Panasonic RP-BTS10 však tento omyl jednoducho vyvrátime. Bezdrôtové slúchadlá vám pomôžu sa odstrihnúť od okolitého sveta a vy sa môžete sústrediť len na svoj výkon. Navyše spĺňajú všetky nároky na kvalitné športové vybavenie, od odolnosti proti potu až po ľahkú nastaviteľnosť. Aj napriek tomu si však zachovajú svoj vysoko kvalitný zvuk so silnými basmi pre príjemné počúvanie či už pri behu, ako aj pri akomkoľvek inom športe.

Odporúčaná cena 49,99 EUR.

Športujte bez obmedzenia

Slúchadlá RP-BTS35

Priali ste si niekedy, aby vám čas trávený cvičením plynul ako voda? So športovými slúchadlami Panasonic RP-BTS35 Wings budete mať pocit, ako by ste hodinami trávenými cvičením doslova preleteli. Okrem jednoduchého systému nastavenia majú slúchadlá športové klipy 3D-Flex, ktoré ich udržia pevne usadené, či už beháte, cvičíte v posilňovni alebo leziete na stene.

Odporúčaná cena 79,99 EUR.