Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Po bezpečnom bankovaní a pomoci klientom aj krajine prichádza Slovenská sporiteľňa s emotívnou kampaňou a silnou produktovou ponukou aj pre nových klientov. V novej kampani prináša povzbudenie k návratu do bežného života, ale aj pohodlné otváranie účtu mobilom bez nutnosti návštevy pobočky, účet zadarmo na najbližších 12 mesiacov či odmenu 30 eur za platby mobilom v celkovej výške 100 eur.

„Aktuálne zažívame reštart našich súkromných ale aj pracovných životov, a práve povzbudenie k návratu do života napriek všetkým problémom a ťažkostiam, sú témou našej novej kampane. Značku Slovenskej sporiteľne od začiatku krízy komunikačne spájame s posolstvom #spolumamenato. Hodnoty ako dôvera, spolupatričnosť sa snažíme prepájať s užitočnými riešeniami pre našich klientov a zamestnancov. Kampaňou podporujeme dlhodobý positioning inovatívneho a zodpovedného lídra. Atraktívnou produktovou ponukou cielime na všetkých, ktorí nemajú v našej banke účet a hľadajú silného, dôveryhodného a inovatívneho partnera pre svoje bankovanie,“ hovorí Dáša Juríková, riaditeľka stratégie a rozvoja značky Slovenskej sporiteľne.

Kampaň štartuje 18. mája v televízii, online a direct komunikácii. Súčasťou kampane bude aj špeciálny mediálny event. Silným motívom je charizmatický prednes upraveného textu piesne Adama Ďuricu Spolu hercom Mariánom Mitašom. Kampaň je interaktívna, ľudia sa do nej môžu zapojiť nahratím vlastného krátkeho videa na www.spolumamenato.sk a jeho zdieľaním na sociálnych sieťach (spustené od 1. mája)

 

Slovenská sporiteľňa ako najväčšia banka na trhu sa počas krízy sústredila na budovanie hodnoty značky prostredníctvom intenzívnej komunikácie starostlivosti, pomoci  a užitočných inovácii. Patrí sem garancia účtu zadarmo pre viac ako 500 tisíc retailových klientov, pomoc pre tisíce firiem ako aj 1 000 000 eur, ktoré banka venovala spolu s nadáciu na boj s koronavírusom. Slovenská sporiteľňa tiež priniesla viaceré užitočné inovácie ako bezpečné podpisovanie platieb v Georgeovi (mToken), zasielanie PINu prostredníctvom SMS, personalizované poradenstvo prostredníctvom unikátnej webovej aplikácie Finančný plán či špeciálne riešenie pre firmy štartujúce online predaj bez nutnosti vytvorenia e-shopu. Tiež možnosť požiadať o odklad splátok úverov online cez automatizovaný proces v Georgeovi.