Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Chcete si spríjemniť dlhú cestu autom vlastnou skvelou kávou, ktorá je kedykoľvek po ruke, video pestúnkou, ktorá stráži dianie na zadných sedadlách, a kvalitnou navigáciou, vďaka ktorej nikdy nezablúdite? Pozrite sa aj na ďalšie tipy, ktoré oceníte nielen cestou na dovolenku, tak aj počas nej.

Cestovný kávovar Handpresso Auto Hybrid

Nechce sa vám kupovať drahú kávu na benzínových pumpách, ale bez svojho obľúbeného nápoja si neviete dlhú cestu predstaviť? Skúste mobilný kávovar, ktorý je vždy po ruke. Prístroj Handpresso Auto Hybrid má vlastný zásobník na vodu s objemom 53 ml, ktorú pretlačí cez mletú kávu pod tlakom 16 barov. Použiť môžete ako mletú kávu, tak i ESE (Easy Serving Espresso) pody. K príprave kávy nepotrebujete horúcu vodu a samotná príprava zaberie len 3 minúty. Pretože je model určený hlavne pre použitie v aute, môžete ho pripojiť na 12V zásuvku vo vozidle. Cena je 160 €.

Video pestúnka do auta – BAYBY BBM 7030

Ste počas jazdy nervózni, pretože neviete, čo sa deje vzadu? A z dôvodu bezpečnosti sa nechcete neustále otáčať? Táto pestúnka prenáša obraz aj zvuk až na 250 m, pomocou prísavky ju jednoducho prichytíte na sklo auta a aj počas riadenia môžete neustále sledovať, čo vaše dieťa robí alebo či sa nebudí. A ak si napríklad na benzínke potrebujete odskočiť, stačí vziať stanicu so sebou a máte neustály prehľad. V balení je aj akumulátor do auta. Cena je 160,14 €.

Bezdrôtový reproduktor Sony SRS-XB31

Ani pri vode alebo v hoteli nemusí byť nuda. Tento prenosný bezdrôtový reproduktor vybavený Bluetooth a NFC môžete vziať kamkoľvek so sebou. Je kompaktný a odolný voči vode i prachu, ponúka intuitívne ovládanie, jeho batéria vydrží nabitá 24 hodín a môže vám tak poslúžiť aj ako powerbanka k telefónu. S funkciou Extra bass, režimom Živý zvuk pre festivalovú atmosféru, svetelnými efektmi či blikajúcim stroboskopom si užijete veľa zábavy! Navyše si môžete vybrať z niekoľkých farebných variantov. Cena je 152,90 €.

Ultrazoom fotoaparát Canon PowerShot SX620

V kabelke či batohu oceníte jeho nízku hmotnosť a kompaktné rozmery. Napriek tomu sa ale pýši veľkým zoomom (25x), vďaka ktorému priblížite a zvečníte aj s najmenšími detailmi aj veľmi vzdialené objekty. Objektív je zabudovaný priamo v prístroji a vďaka zabudovanej Wi-Fi a technológii NFC fotoaparát ľahko pripojíte k telefónu alebo tabletu a môžete snímky alebo videá rovno zdieľať. Ponúka aj automatický režim s detekciou 32 scén, režim Kreatívny snímok alebo snímač CMOS s rozlíšením 20,2 megapixela. K dostaniu v čiernej, červenej a striebornej farbe. Cena je 199 €.

Špičková outdoorová kamera GoPro HERO6 Black

Vaše dobrodružstvo sama automaticky spracuje do QuikStories a vďaka prepracovanému čipu prináša dvojnásobný výkon oproti HERO5 a zároveň ponúka tú najlepšiu kvalitu obrazu. Naviac je vodotesná bez akéhokoľvek krytu až do hĺbky 10 m, podporuje Full HD pri 240 FPS, môžete ju používať aj hands-free prostredníctvom jednoduchých hlasových povelov a oceníte aj elektronickú stabilizáciu obrazu, nočný režim alebo spomalené prehrávanie záberov. Cena je 429 €.

Navigácia do auta TomTom VIA 52

Uspokojí aj náročnejších vodičov, ktorí ocenia doživotnú bezplatnú aktualizáciu máp Európy, podporu handsfree a spárovania so smartfónmi aj tabletmi alebo navigovanie ako hlasovo, tak i prostredníctvom 5palcového displeja. Baviť vás bude aj funkcia navádzania jazdnými pruhmi alebo TomTom Traffic čiže presné dopravné informácie, vďaka ktorým si môžete vybrať tú najlepšiu možnú trasu. Cena je 169 €.

Autochladnička Sencor SCM 3125

Zvládne ochladiť vnútorný priestor až o 16 stupňov oproti okolitej teplote a napájať ju môžete ako 12 V z palubnej zásuvky v aute, tak dokúpeným adaptérom pre napájanie 230 V. Odolné plastové prevedenie má veľmi silnú izoláciu, chladnička sa dobre prenáša a je vybavená aj systémom ABS, ktorý zabraňuje úplnému vybitiu batérie vozidla. Vnútorný priestor pojme 24 litrov, teda šesť litrových fliaš alebo štyri litrové a dve 1,5litrové fľaše. Veko je vybavené bezpečnostným systémom, ktorý zaistí správne uzavretie chladničky. Hmotnosť prázdnej chladničky je 4,3 kg. Cena je 64,90 €.

Všetky produkty kúpite v kamenných predajniach Datart alebo na www.datart.sk.

Značky: