Microsoft na E3 predstavil svoje nové predplatné najvyššej verzie s názvom Xbox Game Pass Ultimate a začal ho ponúkať za 1€ a to aj pre ľudí, ktorí majú Xbox Live Gold predplatené.

Používatelia, ktorí nemajú žiadne predplatné aktuálne aktivované, získajú Xbox Game Pass Ultimate na jeden mesiac za 1€. Zaujímavé to však začína byť, ak máte predplatený Xbox Live Gold alebo Game Pass v pôvodnej verzii. Tieto dve služby sa platili totiž separátne. Ak sa rozhodnete so svojimi aktuálnymi členstvami upgradovať na XGP Ultimate, tak sa vám dĺžka týchto členstiev zráta.

Ako príklad môžeme použiť to, že ak máte nedávno aktivované ročné predplatné Xbox Live Gold, ako sme mali my a máte štvromesačný Game Pass, tak budete mať predplatné Ultimate rok a štyri  mesiace. Maximálny upgrade je však 36 mesiacov.

Ak nemáte aktívne predplatné, oplatí sa ho zakúpiť a to až na tri roky. Viac v tomto videu:

A aké výhody vlastne Xbox Game Pass Ultimate prináša?

Spája všetky doterajšie predplatné a ako bonus, toto predplatné platí aj na hry na Windowsoch, ktoré sú dostupné crossplatformovo. Čiže budete môcť hrať na Xboxe online a budete mať k dispozícii celú knižnicu hier z pôvodného Game Passu a čerešničkou na torte je vyššie spomínané hranie hier na Windowse.

Navyše Microsoft láka na Gears 5 v Ultimate verzii v cene. A to všetko po uplynutí nazbieranej doby bude stáť 12,99€/mesačne. No nekúp to.

Zdroj: Xbox

Prečítajte si aj:

Tetris oslavuje 35 rokov novým logom. Zahrajte si klon originálnej hry

Značky: