Začiatok týždňa patril spoločnosti Xiaomi.

Počas konferencie boli predstavené viaceré zaujímavé produkty, pričom najviac pozornosti pútal nový fitness náramok Mi Band 4 a hodinky Huami Amazfit Verge 2. Značnú dávku pozornosti na seba strhla aj nová práčka Mijia Internet Washing Machine Pro. Nie je to iba taká obyčajná high-end práčka, ale umožňuje používateľom ovládanie pomocou hlasových príkazov a asistenta Xiao AI a takisto aj ovládanie na diaľku. Xiaomi si tento produkt cení na 2999 juanov, čo je v prepočte približne 434 dolárov.

Nová Mijia práčka so sušičkou už získala tento rok prestížne ocenenia Red Dot Design Award a IF Design Award. Úroveň sušenia a prania je na vysokej úrovni A+, pričom práčka podporuje pranie vzduchom, ktoré odstraňuje nepríjemné pachy, mikroskopické alergény, škodlivé baktérie a mikróby.

Ďalej sú v ponuke špeciálne programy na odstraňovanie škvŕn, sušenie oblečenia, inteligentné čistenie a inteligentné pripojenie. Pri pridaní pracieho prostriedku, aviváže a bielizne práčka sama vyberie, koľko vody sa má pre daný prací cyklus použiť. Rovnako práčka vie určiť najvhodnejší prací program a podporuje všetky štandardné funkcie. 

Mijia Internet Washing – Drying Machine Pro má 22 režimov prania a sušenia, podporuje OTA aktualizácie. Predaj tohto šikovného pomocníka začne v júli za 2999 juanov (434 dolárov).

Prvá generácia Xiaomi Mijia už dokázala v roku 2018 vyvolať obrovský rozruch, ibaže konštrukcia práčky si vyslúžila určitú dávku kritiky za kvalitu prevedenia konkrétnych mechanických častí. Pevne veríme, že táto generácia bude v tomto smere už bezchybná.

Zdroj: GizChina

Prečítajte si aj:

Xiaomi Mi Band 4 oficiálne: Veľký Amoled displej a cena, ktorá prekvapí

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.