Pôvodne bol predstavený pred 1,5 rokom.

Samsung v auguste 2018 predstavil svoj inteligentný reproduktor Galaxy Home. Jeho koncept je rovnaký ako v prípade Google Home či Amazon Alexa s jedným logickým rozdielom – Galaxy Home využíva virtuálneho asistenta Bixby.

Inteligentný reproduktor od Samsungu sa do dnešného dňa nedostal do predaja. Kórejsky výrobca neskôr v tichosti začal testovať aj jeho zmenšenú verziu s názvom Galaxy Home Mini, o ktorej sa začalo výraznejšie hovoriť pred uvedením vlajkových lodí Galaxy S20.

Samsung však svoj reproduktor verejne neukázal, iba oznámil, že ho bude rozdávať ako darček k predobjednávkam telefónov Galaxy S20 – táto ponuka však platí iba v Južnej Kórei. Správu zverejnil portál SamMobile.

A zdá sa, že iný spôsob, ako ho získať, aktuálne neexistuje a možno ani nebude existovať. Zástupca spoločnosti Samsung totiž reagoval na otázku potenciálneho záujemca a informoval ho, že Galaxy Home Mini nebude vo voľnom predaji ako samostatný produkt.

Otázkou teda ostáva, či sa niekedy dočkáme aj plnohodnotného reproduktora Galaxy Home, alebo Samsung vzdal svoju snahu konkurovať so svojim asistentom silnej trojici Google Asistent, Alexa a Siri.

Zdroj: SamMobile

Prečítajte si aj:

Čakanie sa skončilo: Samsung uvedie na trh inteligentný reproduktor Galaxy Home Mini

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit