Nové úniky nám poskytujú viac informácií o rozmeroch pripravovaných iPhonov. 

Schémy naznačujú, že všetky modely série iPhone 13 budú mať hrúbku 7,55 mm, čo je v porovnaní so 7,4 mm v súčasnej sérii iPhone 12, iba mierny nárast.

Zmenu 0,15 mm dobre znázorňuje obrázok nižšie. Predpokladáme však, že pri reálnom používaní tieto rozdiely už vidieť nebude, no aj tento detail môže byť príčinou toho, že veľa puzdier a iného príslušenstva nebude s novou generáciou kompatibilných.

Apple údajne chystá výraznejšiu zmenu na zadnej strane v oblasti fotoaparátov iPhone 13 Pro a Pro Max. Oba modely Pro budú mať priestor s fotoaparátmi veľký 36 mm × 37 mm, čo je viac ako na modeloch 12 Pro. Štandardný model iPhone 13 bude mať priestor pre fotoaparát s rozmermi 29 mm × 29 mm (iPhone 12 28 m × 30 mm), čo nie je takmer žiadna zmena.

Podľa správy sa pri sérii 13 Pro zvýši aj hrúbka fotoaparátov. Údajne až na 3,65 mm v porovnaní s 1,5 – 1,7 mm v sérii 12 Pro. Apple údajne chystá prepracovanejšiu stabilizáciu na hlavnom aj ultraširokouhlom fotoaparáte, čo by malo zapríčiniť väčšie rozmery fotoaparátov.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Apple AirTag: Skvelý doplnok alebo zbytočnosť s logom jablka? (RECENZIA)

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.