Spoločnosť Caviar sa špecializuje na luxusné úpravy smartfónov.

Vo svojej ponuke má veľké množstvo luxusných iPhonov, ktorých cena neraz stúpa do závratných výšin. Pred vyše rokom bola predstavená luxusná séria Stealth, ktorá bola zameraná na bezpečnosť a súkromie používateľov. Okrem toho, že smartfóny mali po úprave netradičný dizajn, boli z nich odstránené všetky fotoaparáty.

Výrobca najnovšie predstavil novú generáciu s označením Stealth 2.0. Okrem vyššie spomenutých prvkov, spoločnosť pridáva aj nepriestrelný pancier triedy BR-2, vyrobený spoločnosťou NPO TCIT, ktorá sa špecializuje na výrobu obrnených vozidiel a bojových vrtuľníkov.

iPhone 13 Pro Stealth 2.0Zdroj: Caviar
iPhone 13 Pro Stealth 2.0

Modely iPhone 13 Pro a 13 Pro Max vo verzii Stealth 2.0 sú dostatočne odolné na to, aby vydržali priamy zásah zo strelne zbrane, čo je znázornené aj vo videu nižšie. V ponuke spoločnosti Caviar je aj verzia z vysoko odolného titánu, ktorá takisto vydrží výstrel z pištole, pričom na zariadení sa stále nachádzajú všetky objektívy fotoaparátov. 

Okrem týchto exekutívnych prvkov výbavy sú exkluzívne aj cena a dostupnosť. Caviar opäť vyrobí iba 99 kusov tejto série. Záujemcovia budú mať na výber z modelov iPhone 13 Pro alebo 13 Pro Max so 128 GB alebo až 1 TB úložiskom. 

„Najlacnejší“ model série iPhone 13 Stealth 2.0 stojí 6 370 dolárov, zatiaľ čo najdrahší 1 TB iPhone 13 Pro Max až 7 980 dolárov. 

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.