Nový model bude údajne hrubší a v displeji bude mať dva otvory.

Iba nedávno sme sa mohli pozrieť na dizajn prednej steny pripravovaného modelu iPhone 14 Pro. Z farebných renderov sme sa dozvedeli, že tentokrát by mal byť použitý celkom nový dizajn, ktorý namiesto výrezu bude kombinovať ovál a kruh. 

V nich sa bude nachádzať selfie kamera a potrebné senzory pre Face ID. Selfie fotoaparát s infračervenou kamerou budú údajne umiestnené v ovále, pričom v kruhu bude umiestnený bodový projektor.

iPhone 14 Pro rozmeryZdroj: GSMArena
Rozmery iPhone 14 Pro

Aktuálne portál GSMArena zverejnil nový nákres, ktorý potvrdzuje staršie rendery. Okrem spomínaných výrezov obrázok odhaľuje všetky rozmery zariadenia. Napríklad hrúbka 7,85 mm je väčšia ako v prípade modelu iPhone 13 Pro. Zdá sa však, že aj napriek menším rozmerom otvormi zabranej plochy, používatelia iPhonov nezískajú príliš veľa ďalšieho miesta na sledovanie obsahu na displeji svojho zariadenia. 

Nový obrázok nám potvrdzuje aj ďalšie dohady o dizajne, ktorý by mal byť takmer vo všetkých ostatných smeroch totožný so sériou iPhone 13. Treba dodať, že nový dizajn prednej steny s dvomi otvormi bude dostupný iba pre modely Pro.

Je teda zrejmé, že klasické modely série iPhone 14 budú mať okrem čipovej sady starší aj dizajn.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.