Stačí navštíviť webovú stránku trygalaxy.com.

Ak patríte medzi fanúšikov značky Apple a chceli by ste si vyskúšať používanie skladacieho smartfónu, nemusíte čakať, dokedy Apple začne predávať vlastnú skladačku. Vyskúšať si ho môžete už dnes, akurát budete potrebovať dva iPhony.

Zážitok z používania skladacieho smartfónu ponúka webová aplikácia na stránke trygalaxy.com. Stačí ju otvoriť v prehliadači Safari na iPhone a postupovať podľa inštrukcií. Po spustení webovej aplikácie sa váš iPhone premení na zariadenie s najnovším rozhraním Samsung One UI 5.1.1.

trygalaxy.com vám umožní vyskúšať zážitok z používania skladacieho smartfónuZdroj: Samsung
trygalaxy.com vám umožní vyskúšať zážitok z používania skladacieho smartfónu

Pokiaľ máte iba jeden iPhone, používateľský zážitok bude simulovať smartfón radu Samsung Galaxy S23. S dvoma iPhonmi vedľa seba si však môžete vyskúšať, ako sa pracuje na smartfóne Galaxy Z Fold5 a otestovať funkcie nadstavby One UI 5.1.1, ktoré sú navrhnuté s dôrazom na lepší multitasking. Detailnejšie informácie o týchto funkciách nájdete v samostatnom článku TU.

Je jasné, že cieľom tejto promo webovej aplikácie od Samsungu nie je, aby ste si kúpili dva iPhony – hoci, Apple by sa za to Samsungu určite poďakoval. Spracovanie webovej aplikácie je však na veľmi dobrej úrovni a v rámci možností dokáže výborne navodiť pocit z používania skladacieho smartfónu. Pokiaľ teda viete dať dokopy dva iPhony – či už v rámci rodiny alebo s kamarátmi, trygalaxy.com určite vyskúšajte.

Zdroj: trygalaxy.com

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit