Predstavenie nových smartfónov od Applu je za rohom.

Apple už čoskoro predstaví svetu svoje novinky. Tlačová konferencia sa uskutoční 12. septembra 2018 o 19:00 nášho času a to znamená, že internetom koluje posledná várka špekulácií a nepotvrdených informácií.

O samotných telefónoch toho vieme pomerne dosť – budú dostupné v troch veľkostiach a dočkáme sa nástupcu minuloročného iPhonu X a tiež aj cenovo dostupnejšieho zariadenia, ktoré má nadväzovať na iPhone 8. Takisto pribudne väčšia verzia, tá má zaujať milovníkov pluskových modelov.

Problémom však je to, že nikto netuší, ako sa budú nové iPhony nazývať. Na internete sa objavilo viacero špekulácií a najnovšie fámy prichádzajú s takýmto označením:

iPhone Xs bude nástupca minuloročného iPhonu X. Jeho cena bude začínať na 899 dolároch a ponúkne 5,8-palcový OLED displej.

iPhone Xs Max bude väčšou verziou smartfónu so 6,5-palcovým OLED displejom. Namiesto tradičného názvu iPhone Xs Plus by však mal Apple začať používať označenie iPhone Xs Max. Cena bude začínať na úrovni 999 dolárov.

iPhone Xc, tak by sa mal volať nástupca iPhonu 8 s novým dizajnom, LCD panelom a uhlopriečkou na úrovni 6,1 palca. Najlacnejšia novinka bude štartovať na úrovni 699 dolárov. Tento smartfón by mal tiež ponúknuť viacero farebných prevedení.

Zdroj: The Verge

Prečítajte si aj:

Apple zajtra predstaví veľa noviniek. Očakávajú sa tri nové iPhony aj vynovené hodinky (doplnené)

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit