Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Majstrovstvá sveta cestných motocyklov alebo Moto GP. Snáď každý si pod pretekom predstaví silné stroje, hlasné motory, nové technológie a jedinečnú atmosféru spojenú so skvelými výkonmi.

Milovníci rýchlych strojov, ktorí si obľúbili zariadenia IQOS, sa na tento zážitok môžu pripraviť už teraz, o necelý mesiac skôr. Značka je totiž súčasťou seriálu Grand Prix a už po tretí rok k tomuto sviatku motor športu predstavuje špeciálnu edíciu IQOS MOTOR EDITION, ktorá bude tento rok v predaji od 17. 7. 2019. Štýlový čierny prístroj s červenými detailmi symbolizuje rovnakú vášeň a zápal, akú vkladajú pretekári do každého okruhu. Povzneste svoj zážitok o triedu vyššie s exkluzívnou limitovanou novinkou, ktorá doplní jedinečné okamihy vo vašom živote. Stavte na nadčasový dizajn prepracovaného IQOS 3, alebo na elegantné riešenie IQOS 3 Multi, užívanie ktorého si vychutnáte až 10 kôl za sebou.

Ďalšími charakteristikami prostredia cestných motocyklov sú špičkové technológie a neustály rozvoj.  Tými sa zaoberá aj spoločnosť Philip Morris, ktorá prináša dospelým fajčiarom lepší alternatívu v podobe inovatívneho zariadenia IQOS. Úplný prechod na IQOS predstavuje nižšie riziko pre zdravie ako ďalej fajčiť. IQOS produkuje o 95 % menej škodlivých látok v porovnaní s referenčnou cigaretou, je určený dospelým fajčiarom, ktorí by inak pokračovali vo fajčení a nemá negatívny vplyv na kvalitu vnútorného prostredia. Práve novým špeciálnym technológiám bude venovaný sprievodný program brnianskeho GRAND PRIX.

Exkluzívne k dispozícii v IQOS store v Prahe a v Boutique v Bratislave alebo v rámci MOTO GP Brno.

O triedu lepší IQOS 3 Motor Edition:

  • Kožená kapsička

Ideálny pomocník na cesty. Majte celú výbavu pohromade, vrátane dózy na spotrebované náplne a čistiace sady. IQOS prináša koženú kapsičku v čiernej farbe s dynamickým červeným vnútrom.

  • Bočný kryt

Dodajte svojmu zariadeniu šmrnc so štýlovým bočným krytom v šedom alebo striebornom variante.

Značky: