Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Služba donášky jedál Bolt Food má už pár mesiacov na Slovensku nového country managera. Stal sa ním Jakub Moško, ktorý intenzívne pracuje na zabezpečovaní a rozvoji tejto služby rámci celej krajiny.

Jakub Moško predtým pracoval šesť rokov v spoločnosti Eset, kde bol súčasťou oddelenia globálneho predaja. Svoje manažérske skúsenosti nazbieral aj počas práce pre platformu LinkedIn, ako aj spoločnosť Oracle, kde bol zodpovedný za predaj a rozvoj vzťahov vo svojej oblasti. “Teším sa na nové výzvy, ktoré mi Bolt ponúka. Veľmi sa mi pozdáva celková synergia medzi našimi platformami na prepravu a rozvoz jedla. Oceňujem, že partnerskí vodiči, ktorí jazdia na autách, môžu pracovať aj ako kuriéri, ak si to želajú, keďže časy vyťaženosti jednotlivých služieb sú odlišné. Ako country manager by som chcel ešte viac zatraktívniť ponuku na našej platforme a rovnako poskytnúť najlepšiu hodnotu za peniaze pre zákazníka. Bolt je na Slovensku rokmi overená značka najmä v mobilite ľudí, mojím cieľom je vybudovať podobne silný brand aj pri doručovaní jedla,” hovorí Jakub Moško, nový country manažér Bolt Food pre Slovensko.

Aplikácia Bolt Food na objednanie jedla funguje na Slovensku už vyše dvoch rokov v Bratislave, Košiciach, Nitre, Žiline, Banskej Bystrici  a Trnave. Používatelia aplikácie majú na výber z takmer tisíc reštaurácií. Hlavným cieľom donáškovej služby je mať stabilne vyváženú a atraktívnu ponuku a tiež poskytovať bleskové doručenie do 30 minút.

Značky: