Počas minulého mesiaca správy naznačovali, že na modelový rad Note10 už nebudeme dlho čakať.

Teraz sa k nám konečne dostáva aj potvrdenie zo strany Samsungu, ktorý presne na tento termín – 7. augusta 2019, pripravuje svoju tradičnú akciu Samsung Galaxy Unpacked 2019 s názvom The Next Galaxy.

Juhokórejská spoločnosť zatiaľ iba potvrdila, že na svojom podujatí Galaxy Unpacked v New Yorku 7. augusta predstaví nový telefón. Spoločnosť výslovne neuvádza, čo bude na tomto podujatí prezentovať, ale na základe zdieľaného videa, v ktorom je znázornené pero S-Pen a jeden fotoaparát jasne naznačuje, že Galaxy Note10 bude hlavnou hviezdou.

Fotoaparát z klipu ďalej naznačuje, že práve on by mohol byť za výraznou dizajnovou zmenou modelového radu a tentokrát by sa mal nachádzať v strede displeja v diere. Pokiaľ zaspomíname, tak začiatkom roka sa objavovali správy aj o tom, že jeden fotoaparát by sa mohol „újsť “ aj peru S Pen. V kombinácii vo videu nakresleného fotoaparátu práve perom S Pen sa môžeme v konečnom dôsledku dočkať aj takéhoto výstrelku.

Samsung tento rok predstaví až troch zástupcov modelového radu Galaxy Note10: klasický model Note10, Note10+ a 5G model. Note10 a Note10+ budú po dizajnovej stránke veľmi podobné, pričom druhý z nich bude mať väčší rozmer displeja a na zadnej strane bude pridaná ďalšia kamera.

Keďže do predstavenia nových smartfónov zostáva už len zopár týždňov, tak je vysoko pravdepodobné, že o novinkách z modelového radu Note10 budeme počuť čoraz častejšie.

Zdroj: SamsungPress

Prečítajte si aj:

Huawei Mate 30 sa v 5G verzii predstaví v decembri, skladateľný Mate X už v septembri

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.