Predstavený bude v treťom kvartáli 2023.

Skladacie telefóny vo svojich rozmanitých formách sú budúcnosťou mobilného priemyslu. Jasným dôkazom je aj množstvo výrobcov, ktorí na tento trend nastupujú. Nie je teda prekvapením, že svoje prvé skladacie zariadenie sa chystá predstaviť aj čínske OnePlus, ktoré pred pár hodinami potvrdilo jeho existenciu. Informáciu o príchode vlajkového skladacieho zariadenia zverejnil riaditeľ spoločnosti OnePlus Pete Lau.

Skladací smartfón ponúkne štandardne rýchle a plynulé prostredie, ktorým sú smartfóny tejto mladej čínskej spoločnosti známe. Toto tvrdenie môžeme potvrdiť aj my, o čom sme sa niekoľkokrát presvedčili na “vlastnej koži”. Telefóny OnePlus skutočne patria medzi najrýchlejšie na trhu. OnePlus samozrejme chce na trh uviesť moderný a výkonný smartfón, ktorý bude zodpovedať aktuálnym dizajnovým trendom v tejto oblasti.

OPPO Find NZdroj: Ondrej Macko/TOUCHIT.sk
OPPO Find N a jeho 7,1-palcový displej

OnePlus uviedlo, že pripravovaný skladací telefón bude mať tvar knihy, čo naznačuje, že by mal byť inšpirovaný dizajnom modelu Oppo Find N2 (Find N), ktorý je veľmi kompaktný a neskutočne praktický. Hoci informácie o možnom dizajne sme počuli už skôr, tak predpokladáme, že aj keď bude totožný so skladacím smartfónom od Oppo, tak po stránke výbavy pôjde o celkom nové zariadenie.

Aj keď príchod skladacej novinky od OnePlus je ešte veľmi ďaleko, tak je dobré vedieť, že spoločnosť tento telefón aj skutočne pripravuje. Zatiaľ však neboli zverejnené žiadne technické parametre alebo obrázky tohto zariadenia

Keďže OnePlus je dcérska spoločnosť Oppo, tak dávame do pozornosti aj skladaciu novinku Oppo Find N2 Flip, ktorá je niekoľko dní dostupná už aj na Slovensku. Je preto možné, že aj tohto dizajnu sa v budúcnosti dočkáme aj v podaní spoločnosti OnePlus.

OPPO Find N2 FlipZdroj: TOUCHIT.sk
OPPO Find N2 Flip

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.