Viacero indícií poukazuje na to, že sa jedna skutočne o jeden z nových iPhonov.September sa nezadržateľne blíži a Apple pomaly dokončuje všetky práce na sérii tohtoročných iPhonov. Detaily už tradične pred predstavením nie sú známe, no v posledných mesiacoch sa objavilo viacero indícií, ktoré poukazujú na niektoré ich vlastnosti. Jednou z takýchto indícií je aj test zariadenia s názvom iPhone 11,2 na Geekbench.

Predmetné zariadenie je samozrejme vybavené už operačným systémom iOS 12. Prekvapením je však navýšenie pamäte RAM o ďalší gigabajt oproti súčasnému iPhonu X. Novinka bude teda vybavená až 4GB pamäte RAM. Testy procesora dopadli ale rovnako ako u minuloročného iPhonu X. O niekoľko týždňov sa fanúšikovia Apple finálne dozvedia, čo si pre nich spoločnosť pripravila.

Tento rok sa očakáva, že Apple predstaví až tri nové iPhony. Jeden z nich by mal poskytnúť rovnaký dizajn ako iPhone X, bude však vybavený lacnejšími komponentami a LCD displejom. Jeho cena by mohla byť teda podobná súčasnej rade iPhonu 8. Svojho nasledovníka a zároveň väčšieho brata sa dočká ale aj iPhone X.Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

iPhone s tromi objektívmi a trojnásobným optickým zoomom možno príde už tento rok

Značky: