Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Tri možnosti prepojenia, 79 gramov pohodlia a mikrospínače Kailh 4.0

Genesis Zircon 500 je úplne nový model myši v ponuke značky Genesis, ktorý bol navrhnutý pre hráčov a všetkých ostatných, ktorí potrebujú pohodlnú, bezdrôtovú myš pre každodenné použitie. To všetko vďaka výkonnému snímaču Pixart PMW3325 (maximálne rozlíšenie 10 000 DPI) a až trom režimom pripojenia. Tento model môže ľahko pracovať ako bezdrôtovo (pomocou vysokorýchlostného rádiového pripojenia 2,4 GHz),  taktiež vďaka pripojeniu BT a tradičným spôsobom, pomocou kábla.

Jednou z najväčších predností nového modelu sú mikrospínače Kailh 4.0. Vyznačujú sa vysokou odolnosťou (60 miliónov kliknutí), dynamikou odrazu a čistotou kliknutia. Bleskový návrat tlačidla do miesta aktivácie je výhodou z hľadiska rýchlejšej odozvy, a teda aj výhodou pri hraní hier (napr. lepšie automatické riadenie paľby v hrách FPS alebo rýchlejšia odozva v tituloch RTS). Tlačidlá myši Genesis Zircon 500 je možné naprogramovať podľa individuálnych predstáv. O desiatky hodín bezproblémovej prevádzky sa postará nie len 300mAh batéria, ale taktiež možnosť súčasného nabíjania pri používaní cez kábel.

Za zmienku stojí taktiež hmotnosť len 79 gramov a jednoduchý symetrický dizajn, vďaka ktorému je možné vykonávať úkony ľavou aj pravou rukou bez ohľadu na typ úchopu.

Cena a dostupnosť

Herná myš Genesis Zircon 500 je dostupná prostredníctvom vybraných predajcov a resellerov za doporučenú cenu 33 EUR vo farebných variantoch čierna alebo biela.

https://genesis-zone.com/product/zircon-500-black

Značky: