Inšpirujte sa pri výbere príslušenstva k počítaču našimi tipmi na produkty.

Kúpa počítača či notebooku nie je finálnym štádiom pri nákupe elektroniky. Po výbere počítača by ste mali myslieť aj na dobré príslušenstvo v podobe myši, klávesnice či webkamery. My sme sa tak pozreli na dostupné riešenia tohto príslušenstva, ktoré vás môže inšpirovať k nákupu. Vyberte si tak lacné produkty, ktoré so sebou prinášajú skvelé funkcie.

Do nášho výberu sme zakomponovali webkameru, set klávesnice s myšou, USB hub a v neposlednom rade aj kvalitnú cenovo dostupnú myš so vstavaným OLED displejom. Ak teda hľadáte príslušenstvo k vášmu počítaču, môžete sa inšpirovať aj naším výberom.

Webová kamera Delux DC03 s mikrofónom

Ľahko nastaviteľná webová kamera Delux DC03 môže doplniť aj váš počítač či notebook a spraviť z neho ideálny nástroj na videohovory. Táto kamera disponuje rozlíšením na úrovni 1920 x 1080 pixelov a tiež 90° uhlom záberu obrazu. Vybavená je aj štítom na ochranu kamery v prípade, že ju nepoužívate a chcete ju prekryť. Kamera navyše automaticky upravuje jas a disponuje aj mikrofónom, ktorý k zariadeniu taktiež navyše nepotrebujete.

Cena: 17,90 eura

Zakúpiť si ju môžete na tomto odkaze

Webkamera Delux DC03Zdroj: top4mobile.sk
Webkamera Delux DC03

USB hub Vention

Rozbočovač USB 3.0 od spoločnosti Vention je praktickým doplnkom k vášmu počítaču či notebooku. Nie vždy totiž musíte mať dobre dostupné USB porty či ich dostatočný počet. Aj preto môžete využiť tento rozbočovač z jedného USB portu na 3 USB porty. Bonusom je aj integrovaná zvuková karta s tromi 3,5 mm audio portami, do ktorých viete pripojiť napríklad svoje slúchadlá, mikrofón či reproduktor.

Cena: 22,90 eura

Zakúpiť si ho môžete na tomto odkaze

USB hub VentionZdroj: top4mobile.sk
USB hub Vention

Bezdrôtová myš Delux M912DB

Bezdrôtová myš Delux M912DB je praktickým nástrojom na ovládanie vášho počítača či notebooku. Vďaka svojmu tvaru skvele padne do ruky a má v sebe zabudovaný aj OLED displej, ktorý vás informuje o tom najdôležitejšom ako je napríklad úroveň nabitia myši. Pripojenie myši k počítaču môže prebehnúť buď káblom alebo bezdrôtovo pomocou Bluetooth alebo pásma 2,4G.

Cena: 24,90 eura

Zakúpiť si ju môžete na tomto odkaze

Myš Delux M912DBZdroj: top4mobile.sk
Myš Delux M912DB

Bezdrôtová klávesnica a myš MOFII Sweet 2.4G

V prípade, že chcete siahnuť po kombinácii bezdrôtovej klávesnice a myši, odporúčame vám pozrieť sa na set MOFII Sweet 2.4G. Klávesnica v tomto sete disponuje štandardným rozložením 104 klávesov, ponúka teda aj numerické rozloženie kláves. Myš sa zasa vyznačuje troma úrovňami nastavenia DPI, konkrétne 800, 1200 alebo 1600. Obe zariadenia využívajú systém Plug&Play a na ich napájanie potrebujete len 2 batérie typu AA, jednu do klávesnice a jednu do myši.

Cena: 35,90 eura

Zakúpiť si ho môžete na tomto odkaze

Set klávesnice a myši MOFII Sweet 2.4GZdroj: top4mobile.sk
Set klávesnice a myši MOFII Sweet 2.4G

Toto bol náš výber cenovo dostupného príslušenstva k vášmu počítaču. Ak by vás však zároveň zaujímalo ďalšie príslušenstvo napríklad v podobe myší alebo klávesníc, odporúčame vám pozrieť sa aj na naše predchádzajúce články, ktoré prinášali širší výber tohto príslušenstva.

Zdroj: vlastné

Prečítajte si aj:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.