Využívanie mobilného internetu na SIM karte Juro je teraz výhodnejšie.

Ľudový operátor Juro spustil novinku, ktorá poteší každého, kto chce využívať túto SIM kartu aj pre účely občasného používania mobilného internetu. Zaviedol totiž balík denného internetu. Ten funguje nasledovným spôsobom:

– S Internetom na deň dátujete za zvýhodnenú cenu 0,02 €/1 MB (ak využívate benefit Juro Karty) alebo za štandardnú cenu 0,05€/1 MB a to do výšky 20 centov.
Po dosiahnutí 20 centov získate 100 MB dát, ktoré môžete v daný deň predátovať bezplatne
– Po minutí voľného objemu dát 100 MB pred koncom dňa sa prenos dát pozastaví. Pre ďalšie surfovanie stačí poslať bezplatnú SMS s textom ESTE100 na číslo 909. Získate tak do konca daného dňa ďalších 100 MB dát za 20 centov.

Nový balík denného internetu je v porovnaní s minulosťou výhodný najmä v tom smere, že umožňuje lacnejšie používanie dátovej služby na SIM karte Juro. V minulosti Juro účtoval za každý prenesený megabajt cenu 2 centy (ak ste využívali benefit Juro Karty) alebo 5 centov a to bez nejakého denného alebo iného stropu. 20 centov ste teda minuli už po presurfovaní 10 MB, resp. 4 MB.

S novým balíkom získate po presurfovaní dát vo výške 20 centov ďalších 100 MB, čo je objem, ktorý bude väčšine používateľov pre bežné a občasné používanie stačiť. Pokiaľ však hľadáte riešenie pre každodenné surfovanie, pravdepodobne vám bude viac vyhovovať niektorá z iných služieb.

Juro tiež oznámil, že od dnešného dňa si až do 4. 10. 2017 môžete kúpiť jeho SIM kartu so zľavou za cenu 2,50 eur. Ponuka je limitovaná na 5 kusov na jedného zákazníka.

Zdroj: Juro

Prečítajte si aj:

Polopate: Všetko, čo ste chceli vedieť o Jurovi

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit