Natec Tetra je vhodne skomponovaná súprava periférií, ktorá umožňuje jednoduchú inštaláciu. Táto kancelárska súprava 4v1 je premyslené a komplexné riešenie určené pre osoby, ktoré neradi strácajú čas pri výbere počítačového príslušenstva.

Praktické a ergonomické vlastnosti zvyšujú komfort počas každodenného používania, vďaka čomu sa set ideálne hodí ako vybavenie kancelárie, alebo domáceho kútika. Set 4v1 Tetra môže byť tiež skvelým námetom na funkčný a praktický darček pre niekoho, kto často trávi svoj čas pri počítači. Moderný dizajn a ideálne vyváženie jednotlivých produktov umožní zmeniť každý nudný pracovný stôl na štýlové a moderné pracovné miesto. Súprava obsahuje bezdrôtovú myš a klávesnicu, podložku pod myš s praktickou grafikou a kompaktnú sadu stereo reproduktorov.

Bezdrôtová myš a klávesnica

Tetra obsahuje bezdrôtovú klávesnicu a myš s dosahom do 10m, ktoré sa komunikujú s počítačom jedným USB prijímačom. Plochá klávesnica je vybavená tichými klávesmi s nízkym zdvihom. Funkčnosť klávesnice zvyšuje 12 praktických multimediálnych kláves a potlač písmen s českou a slovenskou lokalizáciou, bez ktorej môžu byť stratení aj skúsení administratívny pracovníci. Myš je vybavená precíznym optickým snímačom s maximálnym rozlíšením 1 600 DPI a možnosťou zmeny DPI v 3 úrovniach (800 – 1 200 – 1 600). Ergonomický tvar klávesnice a myši umožňuje pohodlné používanie pri každodennej práci.

Kompaktné stereo reproduktory

V súprave Natec Tetra nájdete tiež kompaktné a elegantné stereo reproduktory, ktoré sa vždy zídu v kancelárií, či doma ako základný audio systém počítača. Reproduktory ponúkajú systém Stereo 2.0 s dobrými zvukovými parametrami a maximálnym výkonom 6 W. Na pripojenie s počítačom používajú 1,3m kábel s konektorom 1x mini jack 3,5 mm a USB konektor pre napájanie.

Textilná podložka pod myš s nádychom geografie

Podložka pod myš Tetra obsahuje klasický textilný povrch, ktorý znižuje trenie myši, čo umožňuje plynulejšie a presnejšie pohyby kurzora.  Podložka navyše obsahuje vytlačenú politickú mapu sveta, čo je štýlový, ale aj praktický doplnok, ktorý môže byť užitočný pri učení, plánovaní služobnej cesty, alebo dovolenky.

Dostupnosť a cena

Súprava Natec Tetra je dostupná prostredníctvom siete internetových obchodov a vybraných predajcov. Doporučená koncová cena je 26 EUR vrátane DPH.

Súprava obsahuje:
– bezdrôtová myš 1600 dpi
– plochá bezdrôtová klávesnica
– 6 W stereofónne reproduktory
– textilná podložka myš s potlačou

ŠPECIFIKÁCIA KLÁVESNICE
Rozmery klávesnice:   438 × 125 × 25 mm
Konektor:   USB
Počet kláves:   104
Počet multimediálnych kláves:   12
Napájanie:  1 × AAA  (súčasť balenia)

ŠPECIFIKÁCIA MYŠI
Typ snímača:   optický
Komunikácia s PC:   bezdrôtová 2.4 GHz
Rozlíšenie:    800 – 1200 – 1600 DPI
Napájanie:   1 × AA (súčasť balenia)
Rozmery:    100 × 61 × 39 mm

ŠPECIFIKÁCIA REPRODUKTOV
Dynamika reproduktorov:    85 dB
Frekvenčná odozva:    100 – 18 000 Hz
Impedancia:    4 Ohm
Výstupný výkon:    6 W RMS (2 × 3 W)
Konektor:    1 × 3,5 mm mini jack + USB (pre napájanie)
Napájanie:    USB – DC 5V 0,5A
Dĺžka kábla 1,3 m

ŠPECIFIKÁCIA PODLOŽKY POD MYŠ
Materiál:  Textil / Guma
Rozmery:    265 ×  215 × 3 mm
Kompatibilné typy myší:   Optické / Laserové

Viac na:

http://natec-zone.com/product/set-4in1-natec-tetra-wireless-black-grey-keyboard-mouse-speakers-mousepad-us

http://natec-zone.com/product/set-4in1-natec-tetra-wireless-blue-white-keyboard-mouse-speakers-mousepad-us

http://natec-zone.com/product/set-4in1-natec-tetra-wireless-white-keyboard-mouse-speakers-mousepad-us

Značky: