Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Kaspersky Lab, ako jedna z najrýchlejšie rastúcich firiem v oblasti počítačovej bezpečnosti, podpísala nový dlhoročný kontrakt s tímom Ferrari v pretekoch Formuly 1. Nový kontrakt bol podpísaný na obdobie rokov 2017 až 2021, pričom popredný tím F1 a uznávaná bezpečnostná spoločnosť spolupracujú už od roku 2010. Zároveň spoločnosti oznámili vytvorenie spoločného projektu na podporu motoristického športu a mladých talentov kasperskymotorsport.com.

Sef Kaspersky Lab Eugene Kaspersky a sef timu F1 Ferrari Maurizio Arrivabene_nowat

Sef Kaspersky Lab Eugene Kaspersky a sef timu F1 Ferrari Maurizio Arrivabene

Okrem samotného sponzorovania tímu Ferrari bude Kaspersky Lab poskytovať komplexné riešenie počítačovej bezpečnosti pre Ferrari a to od výrobných závodoch v priemyselnom komplexe Maranello, až po IT systémy používané stajňou Ferrari na samotných pretekoch Formuly 1.

Eugene Kaspersky, predseda predstavenstva a generálny riaditeľ spoločnosti Kaspersky Lab, uviedol: „Je to pre nás veľký a významný deň a som nadšený z predĺženia nášho partnerstva so Scuderiou Ferrari. Aj keď pracujeme v rozdielnych oblastiach, zdieľame spoločné hodnoty a sme odhodlaní byť najlepší v tom, čo robíme. Teším sa na ešte viac vzrušenia a úspechov!

 

Značky: