Už ste hlasovali v našej tradičnej ankete? Nepremárnite vašu šancu vyhrať hodnotné ceny, a tiež spríjemniť chorým deťom pobyt v nemocnici.

Štyri mladé lekárky z Detskej fakultnej nemocnice v Banskej Bystrici sa rozhodli pomáhať deťom a rodinám chronicky chorých detí. A my sme sa rozhodli, že ich v tom nenecháme samé. Občianskemu združeniu Neónka nakúpime technologické pomôcky, ktoré deťom spríjemnia pobyt v nemocnici.

Koľko ich bude a v akej hodnote, je len na vás. Stačí zahlasovať v ankete Mobil roka 2019 na webe www.mobilroka.sk.

Každý hlas vhodí do pomyselnej pokladničky päť centov. Keď vás bude tisíc, venujeme Neónke veci v hodnote 50 eur. Keď vás bude desaťtisíc, tak im venujeme pomôcky za 500 eur.

Pridajte sa preto k nám, zahlasujte za najlepšie mobilné telefóny, príslušenstvo a gadgety minulého roka, a pomôžte tým dobrej veci. Okrem toho môžete vyhrať 10 skvelých cien.

OZ Neónka pomáha pacientom s detskou mozgovou obrnou, epilepsiami, poruchami obličiek, cukrovkou, inými metabolickými poruchami, ochoreniami pľúc či narušenou imunitou. Liečba a starostlivosť o tieto deti je často celoživotná a veľmi dôležitá. Preto ju chceme detským pacientom aspoň trocha spríjemniť. Budeme radi, ak nám v tom pomôžete.

Značky: