Termín je definitívne známy, ako obvykle ponúka viacero otáznikov.

Na webe firmy sa objavila upútavka na sledovanie dôležitej spotrebiteľskej „Keynote“, teda kľúčovej prednášky. Koná sa 14. septembra o 19:00 nášho času a udalosť si môžete nechať pripomenúť priamo cez YouTube kanál. Bude sa dať sledovať aj touto formou. Apple si to rozmyslel so špecializovanými kanálmi.

Nepotrebujete tak prehliadač Safari, čo by zdiskreditovalo platformu Windows a Linux alebo prehliadač Edge. Vysiela cez YouTube, čo bude komfortné pre mnohých z nás. Témou budú nové modely iPhone 13. Diskutuje sa aj o hodinkách Apple Watch 7, ktoré budú dostupné opäť v dvoch veľkostiach. Teraz je ale problém dodávka čipov. Predstavené byť môžu, no ako to bude s dostupnosťou v jednotlivých regiónoch po svete, sa dozvieme až na prezentácii.

Odhalených únikov bolo už niekoľko a venovali sme im pozornosť na našom webe. Či už v súvislosti s farebným spracovaním alebo lepším portrétovým režimom ako aj možnosťou satelitnej komunikácie. Avšak tu predpokladáme limitovaný scenár použitia a náhrada za satelitný telefón to ešte nebude.

Zdroj: Apple

Prečítajte si aj:

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.