Alfanumerická klávesnica pre jednoduché a bezpečné odomykanie jednotky. 256-bitové AES hardvérové šifrovanie celého disku; zabezpečenie FIPS 140-2 Level 3

Kingston predstavil 128 GB verziu svojho šifrovaného USB flash disku DataTraveler 2000.

Aby sa zvýšila ochrana dát, je DataTraveler 2000 vybavený aj alfanumerickou klávesnicou umožňujúcou zabezpečiť disk PIN kódom, ktorý môže obsahovať číselnú kombináciu. Ďalší stupeň ochrany zaisťuje funkcia automatického uzamknutia disku v prípade, že bol vybratý z hostiteľského zariadenia bez toho, že by bol predtým riadne odpojený od systému.

DataTraveler 2000 je certifikovaný na bezpečnostný štandard FIPS 140-2 Level 3 a ponúka robustné 256-bitové AES hardvérové šifrovanie. Tento disk je vhodným riešením pre IT profesionálov, malé a stredné podniky, firemných koncových používateľov a pre všetkých, ktorí potrebujú elektronickú ochranu dát na špičkovej úrovni. Šifrovanie a odomykanie dát sa realizuje priamo v diskovej jednotke a PIN sa nikdy neprenáša do hostiteľského počítača. Takže ho nemožno zachytiť „špionážnymi“ programami. Flash disk je nezávislý na operačnom systéme, a preto sa dá ľahko používať v pracovných prostrediach s mnohými rôznymi zariadeniami a operačnými systémami.

DataTraveler 2000 je k dispozícii v kapacitách 4 až 128 GB a má trojročnú záruku s bezplatnou technickou podporou.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.