Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

  • Dvojica konektorov na pripojenie k portom USB-A a USB-C
  • Dvojica odolných a spoľahlivých posuvných krytov namiesto odnímateľných krytiek

Spoločnosť Kingston Digital Europe Co LLP, ktorá je výrobcom flash pamäťových zariadení a pobočkou Kingston Technology Company, svetového lídra v oblasti pamäťových produktov a technologických riešení, ohlásila nový prírastok do svojej rodiny všestranných USB flash diskov s dvoma rozhraniamiDataTraveler® Duo, ktorý ponúka maximálnu flexibilitu majiteľom najnovších i starších zariadení.

DataTraveler Duo je vybavený dvoma USB konektormi, ktoré fungujú so štandardnými portami USB typu A a USB typu C1. Rozhranie USB 3.2 Gen 1 umožňuje rychlý2 prístup k dokumentom, fotografiám, videám, hudbe a ďalším súborom a umožňuje ich jednoduchý prenos a zdieľanie medzi notebookmi, stolovými počítačmi a mobilnými zariadeniami. Disk s dvojakým rozhraním je tiež ideálnym riešením prídavného úložiska dát s kapacitou 32 alebo 64 GB. Nepoužívané konektory je možné chrániť pomocou dvojice posuvných krytiek.

„Nový odolný a štýlový flash disk DT Duo s dvoma rozhraniami dopĺňa rastúci počet zariadení s USB-C portom o veľmi žiadanú funkcionalitu,“ povedal Oscar Escayola Kaloudis, produktový manažér pre flash produkty Kingston v regióne EMEA. „Je vybavený dvojicou konektorov chránených unikátnymi posuvnými krytkami. To je výhoda oproti odnímateľným krytom, ktoré sa môžu ľahko stratiť.“

DataTraveler Duo je k dispozícii v kapacitách 32 alebo 64 GB3 a má trojročnú záruku s bezplatnou technickou podporou. Viac informácií nájdete na stránke kingston.com.

DataTraveler Duo
OznačenieKapacita
DTDE/32GB32 GB
DTDE/64GB64 GB

DT Duo je najnovším doplnkom rodiny plug-and-play diskov Duo, ktoré podporujú mobilitu:

  • DataTraveler microDuo 3C (DTDUO3C) Flash disk s dvojakým rozhraním, ktorý pracuje so štandardným USB a USB-C portom s veľkou rýchlosťou čítania až 100 MB/s. Dodávaný je s kapacitou až 128 GB, čo poskytuje dostatok úložného priestoru pre najnovšie smartfóny, tablety, PC a Mac počítač
  • DataTraveler microDuo 3.0 G2 (DTDUO3G2) Flash disk s dvojakým rozhraním micro-USB a USB-A pre smartfóny a tablety so systémom Android, ktoré podporujú funkciu USB OTG (On-The-Go). DTDUO3G2 sa dá pripojiť ako prídavné úložisko dát (s kapacitou až 128 GB) do portov micro USB používaných na nabíjanie zariadení. Umožňuje rýchly a jednoduchý prenos súborov, fotografií a videí medzi mobilnými zariadeniami a PC.

Značky: