Trust VEZA Touchpad Wireless keyboard je malá bezdrôtová klávesnica s veľkým touchpadom.

Ideálna k smart televízorom, herným konzolám alebo tabletom. Dosah prepojenia klávesnice s nano USB-A prijímačom je maximálne do 10 metrov. Inštalácia zariadenia je plug & play, bez potrebného softvéru. Samotná klávesnica je napájaná dvomi AAA batériami, ktoré sa nachádzajú v balení. Vrchný „efkový“ rad je kombinovaný s multimediálnymi tlačidlami, ktoré využijete na hudbu, videá, vyhľadávanie, ale aj nastavenia. V ľavej vrchnej časti má tri tlačidlá konfigurácie zvuku a jedno tlačidlo, ktoré nahrádza hlavné tlačidlo myši.

V pravej časti klávesnice je veľký touchpad, ktorý nahrádza myš. Je priemerne citlivý, ale pracovať sa s ním dá. Rozloženie kláves je klasické – QWERTY, so slovenskou a českou lokalizáciou. Spracovanie klávesnice je priemerné, avšak na jej určenie dostačujúce. Klávesy sú malé, pomerne hlučné s príliš lesklými znakmi. Jej rozmery sú 354 × 132 × 18 mm s hmotnosťou 339 gramov.

Cena: 29,90 €
Zapožičal: Trust

Tento článok vyšiel aj v tlačenom októbrovom vydaní TOUCHIT č. 8/2016, preto sa niektoré skutočnosti uvedené v článku, môžu odlišovať oproti aktuálnemu dátumu publikovania.

Miroslav Illéš

Miroslav Illéš
OUTDOOR | PRÍRODA | AUTOMOBILY | TECHNOLÓGIE