Prečítajte si tie najzaujímavejšie témy 51. týždňa.

TOUCHIT VÝBER prináša najzaujímavejšie články, ktoré nájdete na jednom mieste. Pokiaľ vám nejaká dôležitá téma počas ostatných dní unikla, určite ju nájdete v našom redakčnom výbere.

1. Samsung tvrdí, že smartfóny nemajú budúcnosť a pripravuje revolúciu

Termín smartfón označuje telefóny, ktoré disponujú inteligentnými funkciami. Prechod na smartfóny pritom podnietil americký Apple, ktorý predstavil svoj prvý iPhone a vyzval tým konkurenčné spoločnosti, aby na telefóny s tlačidlami zabudli. Dnes už takmer každý používateľ vlastní svoj smartfón a tzv. hlúpe telefóny už nie sú vôbec populárne ani v predajoch. Len málokto si tak kúpi tlačidlový telefón namiesto toho, aby siahol po zariadení s inteligentnými funkciami.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

2. Falošné e-shopy: Tu je zoznam podvodníkov

Výskumníci spoločnosti ESET odhalili 55 podvodných online obchodov, ktoré sa vydávajú za známe módne značky. Kyberzločinci imitujú online obchody značiek ako Adidas, Nike, Tommy Hilfiger či Timberland. Všetky odhalené e-shopy sú zamerané na slovenských používateľov a ponúkajú výrazné zľavy na ponúkaný tovar.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

3. Už aj Slováci si môžu doma opravovať svoje Samsung smartfóny a tablety

Samsung Self-Repair je názov služby, ktorá umožňuje používateľom vybraných smartfónov a tabletov od tohto výrobcu vykonávať svojpomocné opravy týchto zariadení. Funguje to tak, že si priamo od Samsungu kúpite náhradné diely a problém so zariadením si opravíte priamo doma.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

4. Honor Magic6 Pro na skutočnej fotografii

Spoločnosť Honor aktuálne pracuje na nástupcoch série Magic5, pričom už teraz sa na internete objavila skutočná fotografia prvého telefónu zo série Magic6, ktorým je model Pro. Fotografia bola zverejnená na sociálnej sieti Weibo, avšak prezrádza, že aj pripravovaná novinka sa bude podobať na svojho predchodcu, čiže model Honor Magic5 Pro. Ten je veľmi ľahko rozpoznateľný vďaka výraznej a zároveň veľkej zostave fotoaparátov. Pripomeňme si, že Honor Magic5 Pro bol predstavený počas MWC 2023.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

5. Sennheiser MOMENTUM 4 Wireless: Vynikajúci zvuk a plná výbava (RECENZIA)

Určené sú pre používateľov, ktorí majú radi veľké slúchadlá na ušiach s využitím vyššej dynamiky prehrávaného zvuku. Meniče s priemerom 42 mm poskytnú veľmi dobrú reprodukciu a celé sú zaobalené do produktu, ktorý budete radi nosiť na hlave. Výrobca sa sústredil na tie najmenšie detaily. Celková výbava ich zaraďuje medzi najvyššiu sféru konkurenčného prostredia. Podstatné ale je, že vyprodukujú fantastický zvuk.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

6. Samsung Galaxy Watch a aplikácia Samsung Health dostanú novú zdravotnú funkciu

Samsung oznámil novú praktickú funkciu, ktorá počas najbližších dní pribudne do aplikácie Samsung Health a používatelia ju budú môcť využívať aj cez smart hodinky Samsung Galaxy Watch. Nazýva sa Medications, resp. Lieky a umožní zaznamenávať branie liekov.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

Prečítajte si aj: