Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spolu s partnermi sme k 19. marcu 2020 zareagovali na zmenenú situáciu na celom svete a uľahčili sme vstup verejnosti do virtuálneho sveta. Keďže situácia s corona vírusom pokračuje, opäť na túto situáciu reagujeme a predlžujeme poskytovanie akciovej ceny na registráciu novej domény do 30. apríla 2020.

Pre registrátorov bude teda cena za registráciu najkrajšej domény .sk 4,- EUR bez DPH. Akcia platí pre registráciu novej domény na obdobie jedného roka.

Domény s najkrajšou koncovkou .sk sú takto prístupnejšie a mnohí už túto možnosť využili.

Partneri (zoznam je uvedený nižšie) sa okrem zníženia ceny za registráciu domény k našej akcii pripojili znížením cien či pridaním možností pre ďalšie služby, ako napríklad webhosting, ponuky šablón či online návodov na tvorbu webstránok, nástroje na tvorbu vlastného webu či on-line obchodu a podobne. A pokračujú s nami aj v predĺženom poskytovaní!

„Môžem len skonštatovať, že Slovensko sa presunulo do virtuálneho sveta. Nie postupne, ale skokom, pretože nás k tomu okolnosti prinútili. A som rád, že to ľudia bravúrne zvládli. K situácii sme sa postavili hrdinsky. Vznikajú stránky, ktoré ponúkajú susedskú pomoc, stránky, ktoré ponúkajú edukáciu, vzdelávacie kurzy zadarmo, máme ponuky rozprávok pre deti či kultúry pre dospelých, vidíme, že rôzne aktivity sa presúvajú do virtuálneho sveta. To čo sme si možno nevedeli všetci predstaviť je dnes realitou. Virtuálnou.

Preto ma teší, že aj my môžeme prispieť a spolu s našimi partnermi tento priestor sprístupniť a ponúknuť mnoho zaujímavých akcií. V našej podpornej akcii pokračujeme a prajem nám všetkým mnoho kreatívnych nápadov, odvahu vstúpiť do virtuálneho Slovenska a objaviť všetko to, čo nám ponúka,“ povedal Peter Bíro, riaditeľ spoločnosti SK-NIC.

Aktuálne a stále platné ponuky partnerov registrátorov nájdete nižšie:

Zostaň zdravý

Značky: